• Kapcsolat

  • Hírlevél

  • Rólunk

  • Szállítási lehetőségek

  • Prospero könyvpiaci podcast

  • Hírek

  • Integrated Improvement of Food Legumes
      • 20% KEDVEZMÉNY?

      • A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
      • Kiadói listaár EUR 267.49
      • Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.

        110 941 Ft (105 658 Ft + 5% áfa)
      • Kedvezmény(ek) 20% (cc. 22 188 Ft off)
      • Kedvezményes ár 88 753 Ft (84 526 Ft + 5% áfa)

    110 941 Ft

    db

    Beszerezhetőség

    Megrendelésre a kiadó utánnyomja a könyvet. Rendelhető, de a szokásosnál kicsit lassabban érkezik meg.

    Why don't you give exact delivery time?

    A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.

    A termék adatai:

    • Kiadó Springer Nature Switzerland
    • Megjelenés dátuma 2025. június 6.
    • Kötetek száma 1 pieces, Book

    • ISBN 9783031826283
    • Kötéstípus Keménykötés
    • Terjedelem347 oldal
    • Méret 235x155 mm
    • Nyelv angol
    • Illusztrációk XV, 347 p. 34 illus., 29 illus. in color. Illustrations, black & white
    • 668

    Kategóriák

    Hosszú leírás:

    Grain legumes provide an excellent source of dietary protein, carbohydrates, iron and zinc. Their role in promoting human and soil health, and environmental sustainability, is appreciated by the global scientific communities. Impressive research progress has been made on the development of improved varieties, matching production and protection technologies, biofortification and post-harvest management of food legumes. The genetic improvement has been, due in large part, to the advent of modern molecular and genomic technologies which have supplemented the traditional methods and classical breeding. This book brings together a comprehensive knowledge resource on all such developments and provides information on next generations breeding approaches, improvement of quality traits, multiple stress resistance, seed quality enhancement and post-harvest processing and value addition in grain legumes.
    It is intended to be a comprehensive guide to legume crops improvement and cultivation.

    Több

    Tartalomjegyzék:

    1.Biofortification of Food Legumes as a Means of Combating Malnutrition: Recent Trends and Technical Advancements, Accomplishments, Challenges, and Prospects.- 2.Secondary Metabolites of Pigeon Pea [Cajanus cajan (L.) Millsp.] with their Biological and Pharmacological Activities.- 3. Molecular breeding: a precise and faster option for accelerated breeding.- 4.Plant Protease Inhibitors Towards Modulating Resistance Response to Insect-Pests in Legumes.- 5.Accelerated Plant Breeding for Quality Traits in Pulses: Prospects and Path Ahead.- 6.Next Generation Breeding Approaches for Chickpea Improvement.- 7.Cross Species Vigna Gene Pool for Improving Biotic Stress Tolerance of Mungbean in the Omics Era.- 8.R-Genes for Improving Disease and Insect-Pest Resistance in Legumes.- 9.Genomics Assisted Molecular Breeding for Pigeonpea Improvement.- 10.Genomics and Transcriptomics Approaches for Developing Biotic and Abiotic Stress Tolerant Lentil Cultivars.- 11. Advances in Genetic Modifications for Legume Improvement.-12. Botanical and Economic Significance of the African Yam Bean (Sphenostylis sp.).-13. Postharvest Technology of Pulses.

    Több
    Mostanában megtekintett
    previous
    Integrated Improvement of Food Legumes

    The Best Peace Fiction: A Social Justice Anthology

    Butler, Robert Olen;Nguyen, Phong

    21 268 Ft

    19 566 Ft

    20% %kedvezmény
    Integrated Improvement of Food Legumes

    Integrated Improvement of Food Legumes

    Pratap, Aditya; Singh, Chandra Mohan; Verma, Deepak Kumar; Mishra, Awdhesh Kumar

    110 941 Ft

    88 753 Ft

    Integrated Improvement of Food Legumes

    Mastering Public Health: Essential Skills for Effective Practice

    Levy, Barry S.; Gaufin, Joyce R.; (ed.)

    45 386 Ft

    40 848 Ft

    Integrated Improvement of Food Legumes

    Soziale Krisen und ihre Auswirkungen auf Familien, pädagogische Professionalität und Organisationen

    Zimmermann, David; Behringer, Noëlle; Langnickel, Robert;, Zimmermann, David; Dietrich, Lars; Hofman, Josef;(ed.)

    13 272 Ft

    Integrated Improvement of Food Legumes

    Women Talk Money: Breaking the Taboo

    Walker, Rebecca; (ed.)

    4 294 Ft

    3 650 Ft

    Integrated Improvement of Food Legumes

    The Best Peace Fiction: A Social Justice Anthology

    Butler, Robert Olen;Nguyen, Phong

    19 549 Ft

    17 985 Ft

    Integrated Improvement of Food Legumes

    ESV Women`s Study Bible (TruTone, Nubuck Caramel, 1 Chronicles 16:34 Design)

    Tanamachi, Dana; Wilkin, Jen; Chandler, Lauren;

    24 838 Ft

    22 354 Ft

    Integrated Improvement of Food Legumes

    Football Sam v Aliens United

    Bedford, David

    2 810 Ft

    2 585 Ft

    next