Integrated Improvement of Food Legumes
-
20% KEDVEZMÉNY?
- A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
- Kiadói listaár EUR 267.49
-
110 941 Ft (105 658 Ft + 5% áfa)
Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.
- Kedvezmény(ek) 20% (cc. 22 188 Ft off)
- Kedvezményes ár 88 753 Ft (84 526 Ft + 5% áfa)
Iratkozzon fel most és részesüljön kedvezőbb árainkból!
Feliratkozom
110 941 Ft
Beszerezhetőség
Megrendelésre a kiadó utánnyomja a könyvet. Rendelhető, de a szokásosnál kicsit lassabban érkezik meg.
Why don't you give exact delivery time?
A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.
A termék adatai:
- Kiadó Springer Nature Switzerland
- Megjelenés dátuma 2025. június 6.
- Kötetek száma 1 pieces, Book
- ISBN 9783031826283
- Kötéstípus Keménykötés
- Terjedelem347 oldal
- Méret 235x155 mm
- Nyelv angol
- Illusztrációk XV, 347 p. 34 illus., 29 illus. in color. Illustrations, black & white 668
Kategóriák
Hosszú leírás:
Grain legumes provide an excellent source of dietary protein, carbohydrates, iron and zinc. Their role in promoting human and soil health, and environmental sustainability, is appreciated by the global scientific communities. Impressive research progress has been made on the development of improved varieties, matching production and protection technologies, biofortification and post-harvest management of food legumes. The genetic improvement has been, due in large part, to the advent of modern molecular and genomic technologies which have supplemented the traditional methods and classical breeding. This book brings together a comprehensive knowledge resource on all such developments and provides information on next generations breeding approaches, improvement of quality traits, multiple stress resistance, seed quality enhancement and post-harvest processing and value addition in grain legumes.
It is intended to be a comprehensive guide to legume crops improvement and cultivation.
Tartalomjegyzék:
1.Biofortification of Food Legumes as a Means of Combating Malnutrition: Recent Trends and Technical Advancements, Accomplishments, Challenges, and Prospects.- 2.Secondary Metabolites of Pigeon Pea [Cajanus cajan (L.) Millsp.] with their Biological and Pharmacological Activities.- 3. Molecular breeding: a precise and faster option for accelerated breeding.- 4.Plant Protease Inhibitors Towards Modulating Resistance Response to Insect-Pests in Legumes.- 5.Accelerated Plant Breeding for Quality Traits in Pulses: Prospects and Path Ahead.- 6.Next Generation Breeding Approaches for Chickpea Improvement.- 7.Cross Species Vigna Gene Pool for Improving Biotic Stress Tolerance of Mungbean in the Omics Era.- 8.R-Genes for Improving Disease and Insect-Pest Resistance in Legumes.- 9.Genomics Assisted Molecular Breeding for Pigeonpea Improvement.- 10.Genomics and Transcriptomics Approaches for Developing Biotic and Abiotic Stress Tolerant Lentil Cultivars.- 11. Advances in Genetic Modifications for Legume Improvement.-12. Botanical and Economic Significance of the African Yam Bean (Sphenostylis sp.).-13. Postharvest Technology of Pulses.
Több
Women Talk Money: Breaking the Taboo
4 294 Ft
3 650 Ft