Innovative Uses of Agricultural Products & Byproducts
Sorozatcím: ACS Symposium Series;
-
10% KEDVEZMÉNY?
- A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
- Kiadói listaár GBP 115.00
-
54 941 Ft (52 325 Ft + 5% áfa)
Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.
- Kedvezmény(ek) 10% (cc. 5 494 Ft off)
- Kedvezményes ár 49 447 Ft (47 093 Ft + 5% áfa)
Iratkozzon fel most és részesüljön kedvezőbb árainkból!
Feliratkozom
54 941 Ft
Beszerezhetőség
Bizonytalan a beszerezhetőség. Érdemes még egyszer keresni szerzővel és címmel. Ha nem talál másik, kapható kiadást, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz!
Why don't you give exact delivery time?
A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.
A termék adatai:
- Kiadó OUP USA
- Megjelenés dátuma 2021. október 20.
- ISBN 9780841237155
- Kötéstípus Keménykötés
- Terjedelem179 oldal
- Méret 260x182x16 mm
- Súly 614 g
- Nyelv angol 0
Kategóriák
Hosszú leírás:
This volume presents the latest and most promising research in obtaining novel products from the byproducts of agricultural processing and existing crops. Each chapter explores various ways that the food industry can utilize microorganisms and parts of agricultural plants that would ordinarily go to waste.
Previously scattered topics have been compiled into one comprehensive collection, including research on edible foods, such as vegetable oil, as well as byproducts, such as the inedible parts of the sorghum plant. This work is a valuable resource for agricultural and plant scientists, polymer and protein chemists, as well as food processors, both established companies and entrepreneurs.
Tartalomjegyzék:
Preface
Chapter 1. Chemicals from Vegetable Oils, Fatty Derivatives, and Plant Biomass, Gobinda Karmakar, Pranab Ghosh, Kirtika Kohli, Brajendra K. Sharma, and Sevim Z. Erhan
Chapter 2. Preparation of Xylan Esters with the Use of Selected Lewis Acids, Atanu Biswas, H. N. Cheng, Michael Appell, Roselyne F. Furtado, Maria S. R. Bastos, and Carlucio R. Alves
Chapter 3. Deriving Biofuels and Value-Added Co-Products fromSorghum bicolor: Prospects in Biorefinery Applications and Product Development, Ryan J. Stoklosa
Chapter 4. Biosynthesis and Applications of Microbial Glycolipid Biosurfactants, Richard D. Ashby and Daniel K. Y. Solaiman
Chapter 5 Roles of Green Polymer Materials in Active Packaging, Tony Z. Jin and LinShu Liu
Chapter 6. Synthetic Platform for Controlled Delivery of 1-MCP: An Effective Approach to the Protection of Crops and Fresh Produce, Majher I. Sarker, LinShu Liu, Tasnuva Shahrin, Xuetong Fan, and Peggy Tomasula
Chapter 7. Pectin-Derived Vehicle for the Controlled Delivery of Bioactives, Karley K. Mahalak, Fang Yan, and LinShu Liu
Chapter 8 The Character of Queso Chihuahua, Diane L. Van Hekken, Michael H. Tunick, and John A. Renye
Editors' Biographies
Author Index
Subject Index
Innovative Uses of Agricultural Products & Byproducts
54 941 Ft
49 447 Ft