• Kapcsolat

  • Hírlevél

  • Rólunk

  • Szállítási lehetőségek

  • Prospero könyvpiaci podcast

  • Hírek

  • Bitterness – Perception, Chemistry and Food Processing: Perception, Chemistry and Food Processing

    Bitterness – Perception, Chemistry and Food Processing by Aliani, M;

    Perception, Chemistry and Food Processing

    Sorozatcím: Institute of Food Technologists Series;

      • 20% KEDVEZMÉNY?

      • A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
      • Kiadói listaár GBP 173.95
      • Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.

        83 104 Ft (79 147 Ft + 5% áfa)
      • Kedvezmény(ek) 20% (cc. 16 621 Ft off)
      • Kedvezményes ár 66 483 Ft (63 318 Ft + 5% áfa)

    83 104 Ft

    db

    Beszerezhetőség

    Becsült beszerzési idő: A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron, de a kiadónál igen. Beszerzés kb. 3-5 hét..
    A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron.

    Why don't you give exact delivery time?

    A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.

    A termék adatai:

    • Kiadó Wiley–Blackwell
    • Megjelenés dátuma 2017. április 7.

    • ISBN 9781118590294
    • Kötéstípus Keménykötés
    • Terjedelem264 oldal
    • Méret 251x173x17 mm
    • Súly 664 g
    • Nyelv angol
    • 0

    Kategóriák

    Rövid leírás:

    The increasing demand for healthy foods has resulted in the food industry developing functional foods with health–promoting and/or disease preventing properties. However, many of these products bring new challenges. While drugs are taken for their efficacy, functional foods need to have tastes that are acceptable to consumers.

    Több

    Hosszú leírás:

    The increasing demand for healthy foods has resulted in the food industry developing functional foods with health–promoting and/or disease preventing properties. However, many of these products bring new challenges. While drugs are taken for their efficacy, functional foods need to have tastes that are acceptable to consumers.

    Több