Biological and Chemical Hazards in Food and Food Products
Prevention, Practices, and Management
Sorozatcím: Innovations in Agricultural & Biological Engineering;
-
20% KEDVEZMÉNY?
- A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
- Kiadói listaár GBP 82.99
-
39 648 Ft (37 760 Ft + 5% áfa)
Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.
- Kedvezmény(ek) 20% (cc. 7 930 Ft off)
- Kedvezményes ár 31 718 Ft (30 208 Ft + 5% áfa)
Iratkozzon fel most és részesüljön kedvezőbb árainkból!
Feliratkozom
39 648 Ft
Beszerezhetőség
Becsült beszerzési idő: A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron, de a kiadónál igen. Beszerzés kb. 3-5 hét..
A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron.
Why don't you give exact delivery time?
A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.
A termék adatai:
- Kiadás sorszáma 1
- Kiadó Apple Academic Press
- Megjelenés dátuma 2024. augusztus 26.
- ISBN 9781774637982
- Kötéstípus Puhakötés
- Terjedelem358 oldal
- Méret 229x152 mm
- Súly 580 g
- Nyelv angol
- Illusztrációk 11 Illustrations, black & white; 15 Illustrations, color; 3 Halftones, black & white; 5 Halftones, color; 8 Line drawings, black & white; 10 Line drawings, color; 33 Tables, black & white 590
Kategóriák
Rövid leírás:
This volume takes an in-depth look at various biological and chemical hazards in food and food products that pose health threats. It also outlines methods and practices for the diagnosis, prevention, and management of these hazards in food production processes.
TöbbHosszú leírás:
This volume takes an in-depth look at various biological and chemical hazards in food and food products that pose health threats. It also outlines methods and practices for the diagnosis, prevention, and management of these hazards in food production processes. The new scientific research and case studies presented in the volume cover mycotoxins, foodborne pathogens, antibiotic residues from dairy animals, pesticide residues, the presence of heavy metals in food, and more. Chapters also address food allergy management and offer lessons and practices in food recall situations.
The authors discuss the various food toxins, their sources, as well as management, mitigation, and prevention strategies. Also addressed are the specific adverse effects on people with health problems such as diabetes, hypertension, cancer, neurodegenerative diseases, and more. This book is organized in such a way that each chapter treats one major food safety hazard and offers novel control methods for health, food safety, and quality enhancement through various means.
Biological and Chemical Hazards in Food and Food Products: Prevention, Practices, and Management will aid researchers and policymakers as it illustrates the various aspects of food safety hazards and how to analyze and control these potential health threats.
TöbbTartalomjegyzék:
Part I: Biological Hazards in Foods and Food Products 1. Potential Threat of Mycotoxins to Food Safety and Security 2. Potential Concern of Foodborne Pathogens in the Food Industry 3. Rapid Isothermal Nucleic Acid Dependent Techniques for On-Site Diagnosis of Foodborne Pathogens 4. Antimicrobial Resistance in Food Grade Lactic Acid Bacteria 5. Zoonoses: Infectious Diseases in Humans Part II: Chemical Hazards in Milk and Milk Products 6. Milk Adulteration: Current Scenario and Challenges 7. Antibiotic Residues in Milk: Control Strategies in Dairy Animals 8. Heavy Metal Contamination in Milk and Milk Products 9. Detection of Pesticides Residues in Milk and Milk Products Part III: Food Safety Hazards: Practices and Management 10. Food Safety Management Systems in the Food Processing Industry 11. Current Trends and Advances in Food Allergy Management 12. Anti-Nutritive and Therapeutic Properties of Lectins 13. Recall of Food Products: Practices and Lessons.
Több