Advances in Flavonoids for Human Health and Prevention of Diseases
Sorozatcím: AAP Advances in Nutraceuticals;
-
20% KEDVEZMÉNY?
- A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
- Kiadói listaár GBP 131.00
-
62 585 Ft (59 605 Ft + 5% áfa)
Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.
- Kedvezmény(ek) 20% (cc. 12 517 Ft off)
- Kedvezményes ár 50 068 Ft (47 684 Ft + 5% áfa)
Iratkozzon fel most és részesüljön kedvezőbb árainkból!
Feliratkozom
62 585 Ft
Beszerezhetőség
Becsült beszerzési idő: A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron, de a kiadónál igen. Beszerzés kb. 3-5 hét..
A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron.
Why don't you give exact delivery time?
A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.
A termék adatai:
- Kiadás sorszáma 1
- Kiadó Apple Academic Press
- Megjelenés dátuma 2024. január 9.
- ISBN 9781774913444
- Kötéstípus Keménykötés
- Terjedelem304 oldal
- Méret 229x152 mm
- Súly 621 g
- Nyelv angol
- Illusztrációk 10 Illustrations, black & white; 5 Illustrations, color; 10 Line drawings, black & white; 5 Line drawings, color; 5 Tables, black & white 527
Kategóriák
Rövid leírás:
Examines the nutritional and pharmacological properties of polyphenols and flavonoids, including their ability to prevent the development of diseases and how they manage of chronic pathological illnesses. Topics include natural food dyes as nutraceuticals, flavonoid-rich diets to prevent chronic noncommunicable diseases.
TöbbHosszú leírás:
In response to the recent upsurge of interest in the therapeutic potential of medicinal plants, with their promising phenolic compounds, this new book offers an important overview of advances in the applications of flavonoids for health. The book explores the nutritional and pharmacological properties of polyphenols and flavonoids, including their ability to prevent the start and development of diseases and how they aid in the management of several chronic pathological illnesses, including cancer, diabetes, cardiovascular disease, neuro-degenerative illness and aging, pregnancy-induced disorders, and others. Also discussed in depth are the properties, classes, and degrees that formulate a phenolic compound and which subsequently supports the development of drugs/products with health benefits.
TöbbTartalomjegyzék:
1. Nutritional Properties of Polyphenols 2. Phytonutrients Anthocyanidins and Anthocyanins: Dietary and Medicinal Pigments with Possible Health Benefits 3. Management and Prevention of Diseases by Flavonoids 4. Flavonoids and Cardiovascular Diseases 5. Neuroprotective Effects of Flavonoids 6. Overview and Potential Benefits of Flavonoids in Diabetes 7. Antidiabetic Benefits of Dietary Flavonoids 8. Application of Flavonoids in Pregnancy-Induced Disorders 9. Flavonoids and Their Anti-Cancer Properties 10. Plant Metabolites as Immunomodulators
Több