What Do Black Holes Eat for Dinner?
-
10% KEDVEZMÉNY?
- A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
- Kiadói listaár GBP 17.99
-
8 594 Ft (8 185 Ft + 5% áfa)
Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.
- Kedvezmény(ek) 10% (cc. 859 Ft off)
- Kedvezményes ár 7 735 Ft (7 367 Ft + 5% áfa)
Iratkozzon fel most és részesüljön kedvezőbb árainkból!
Feliratkozom
8 594 Ft
Beszerezhetőség
Bizonytalan a beszerezhetőség. Érdemes még egyszer keresni szerzővel és címmel. Ha nem talál másik, kapható kiadást, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz!
Why don't you give exact delivery time?
A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.
A termék adatai:
- Kiadó Tumblehome Learning, Inc
- Megjelenés dátuma 2020. július 1.
- ISBN 9781943431540
- Kötéstípus Keménykötés
- Terjedelem90 oldal
- Méret 228x6x171 mm
- Súly 330 g
- Nyelv angol 0
Kategóriák
Hosszú leírás:
Space facts from an astrophysicist, brought down to earth by a middle school teacher-these are answers to kids' real, wacky, smart questions. Light, space, stars, galaxies, planets, and more, all explained with accuracy and humor, and accompanied by images from the Chandra X-ray Observatory.
"Answers to big questions, from the titular one (answer: "Everything!") to what happens to pee in space ("it would boil, then freeze"). The co-authorsone an astrophysicist, the other author of Geometry Is as Easy as Pie (2020)offer chatty but cogent responses to a free-floating set of astro-queries. Along with frequent reminders that outer space is unimaginably enormous, readers will get relatively detailed lowdowns on diverse topics including black holes in general ("You'd only see this blindingly bright, white light in the fraction of a second before you were vaporized"), the nature of mass, the possibility that "rain" on planets like Jupiter is made of diamonds, space trash, Cepheid variables, the recordings on the Voyager probes, and the notion of multiple universes: "Crazy, right? But kind of cool too." Highlighted by images of galaxies colliding in a "beautiful cosmic trainwreck" and 2019's breakthrough photograph of a supermassive black hole, an array of well-placed space photos and digital renditions add small but evocative notes of visual wonder that complement the text's abundant enthusiasm. The substantial text is not broken up into chapters, but text-message--shaped callout boxes presenting the questions help walk readers through the narrative, with logical related questions presented in yellow boxes. There is no backmatter beyond image credits. A tasty, digestible buffet of cosmic phenomena for readers with their eyes on the skies." Vicky Smith, Kirkus Reviews
What Do Black Holes Eat for Dinner?
8 594 Ft
7 735 Ft
Heritage: From the Past to the Future
26 276 Ft
24 962 Ft