• Kapcsolat

  • Hírlevél

  • Rólunk

  • Szállítási lehetőségek

  • Prospero könyvpiaci podcast

  • Hírek

  • Tom Kerridge's Proper Pub Food: 0ver 130 pub recipes with simple twists to make them sensational

    Tom Kerridge's Proper Pub Food by Kerridge, Tom;

    0ver 130 pub recipes with simple twists to make them sensational

      • 13% KEDVEZMÉNY?

      • A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
      • Kiadói listaár GBP 26.00
      • Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.

        13 158 Ft (12 532 Ft + 5% áfa)
      • Kedvezmény(ek) 13% (cc. 1 711 Ft off)
      • Kedvezményes ár 11 448 Ft (10 903 Ft + 5% áfa)

    13 158 Ft

    db

    Beszerezhetőség

    Becsült beszerzési idő: A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron, de a kiadónál igen. Beszerzés kb. 3-5 hét..
    A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron.

    Why don't you give exact delivery time?

    A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.

    A termék adatai:

    • Kiadó Absolute Press
    • Megjelenés dátuma 2013. augusztus 29.
    • Kötetek száma Hardback

    • ISBN 9781472903532
    • Kötéstípus Keménykötés
    • Terjedelem256 oldal
    • Méret 248x196x28 mm
    • Súly 1000 g
    • Nyelv angol
    • Illusztrációk More than 70 colour photographs
    • 0

    Kategóriák

    Hosszú leírás:

    Champion of British pub food and Michelin-starred chef, Tom Kerridge has collected all of his best ideas, tips and tricks in this essential classic cookbook.

    'A publican with star quality' The Telegraph

    'Tom raises the bar on pub grub' Metro

    'The talk of taverns up and down the country' Independent

    _______

    'My main goal is to show how achievable fantastic pub food can be to prepare - right in your own kitchen... the important thing is chillaxo relaxo, be inspired and feel good about whatever you prepare. Remember, proper food is the result of treating quality ingredients lovingly and with respect. They won't let you down!'

    Tom Kerridge's idea of food heaven isn't fussy gastronomy; it's hearty comfort food with Michelin star magic. In this cookbook Tom proves that everyone can make proper pub food, and the only place he wants to see a foam is on the head of a pint of beer! Over 100 recipes reveal his secrets for making real food truly amazing, including perfected dishes from his childhood and special treats he serves at his own one-of-a-kind pub, The Hand & Flowers. These recipes are simply the best version you'll ever have of the dishes everyone loves the most.

    With standout recipes including . . .
    ? Treacle-cured beef with roast potatoes and Yorkshire puddings
    ? Flash-fried sirloin steaks with mustard seed dressing
    ? Slow-roasted shoulder of lamb with boulang?re potatoes
    ? Hot salt-beef bagels with pickled vegetables
    ? Pork pie with piccalilli
    ? Fish and chips with pea purée and tartare sauce
    ? Smoked haddock fishcakes with fried egg and cheese sauce
    ? Pork scratchings
    ? Smoky bacon crisps
    ? Steamed ginger puddings with vanilla custard
    ? Apple and toffee crumble tart

    'Every chef says their cooking is about making ingredients taste even more of themselves ­­­- Kerridge really does it' Diana Henry

    _______

    Tom Kerridge's new book, The BBQ Book, is out now.

    Több