• Kapcsolat

  • Hírlevél

  • Rólunk

  • Szállítási lehetőségek

  • Prospero könyvpiaci podcast

  • Hírek

  • The Vitamins: Fundamental Aspects in Nutrition and Health

    The Vitamins by Combs Jr., Gerald F.;

    Fundamental Aspects in Nutrition and Health

      • 10% KEDVEZMÉNY?

      • A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
      • Kiadói listaár EUR 68.95
      • Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.

        28 597 Ft (27 235 Ft + 5% áfa)
      • Kedvezmény(ek) 10% (cc. 2 860 Ft off)
      • Kedvezményes ár 25 737 Ft (24 512 Ft + 5% áfa)

    28 597 Ft

    Beszerezhetőség

    Megjelenése törölve vagy kivonva a forgalomból. Sajnos nem rendelhető.

    Why don't you give exact delivery time?

    A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.

    A termék adatai:

    • Kiadás sorszáma 4
    • Kiadó Elsevier Science
    • Megjelenés dátuma 2012. december 10.

    • ISBN 9780123819802
    • Kötéstípus Keménykötés
    • Terjedelem598 oldal
    • Méret 276x215 mm
    • Súly 1840 g
    • Nyelv angol
    • 0

    Kategóriák

    Hosszú leírás:

    The fourth edition of this bestselling text will again provide the latest coverage of the biochemistry and physiology of vitamins and vitamin-like substances. Extensively revised and expanded on the basis of recent research findings with enlarged coverage of health effects of vitamin-like factors, it is ideally suited for students and an important reference for anyone interested in nutrition, food science, animal science or endocrinology. It contains a cohesive and well-organized presentation of each of the vitamins, as well as the history of their discoveries and current information about their roles in nutrition and health.

    Több

    Tartalomjegyzék:

    Part I. Perspectives on the Vitamins in Nutrition1. What is a Vitamin?2. Discovery of the Vitamins3. Chemical and Physiological Properties of Vitamins4. Vitamin Deficiency

    Part II. Considering the Individual Vitamins5. Vitamin A6. Vitamin D7. Vitamin E8. Vitamin K9. Vitamin C10. Thiamin11. Riboflavin12. Niacin13. Vitamin B614. Biotin15. Pantothenic Acid16. Folate17. Vitamin B1218. Quasi-Vitamins

    Part III. Using Current Knowledge of the Vitamins19. Sources of Vitamins20. Assessing Vitamin Status21. Quantifying Vitamin Needs22. Vitamin Safety

    AppendicesA. Vitamin Terminology: Past and PresentB. Original Reports for Case StudiesC. A Core of Current Vitamin Research LiteratureD. Vitamin Contents of FoodsE. Vitamin Contents of Feedstuffs

    Több
    0