• Kapcsolat

  • Hírlevél

  • Rólunk

  • Szállítási lehetőségek

  • Prospero könyvpiaci podcast

  • Hírek

  • The Taste for Ethics: An Ethic of Food Consumption

    The Taste for Ethics by Coff, Christian;

    An Ethic of Food Consumption

    Sorozatcím: The International Library of Environmental, Agricultural and Food Ethics; 7;

      • 20% KEDVEZMÉNY?

      • A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
      • Kiadói listaár EUR 106.99
      • Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.

        44 374 Ft (42 261 Ft + 5% áfa)
      • Kedvezmény(ek) 20% (cc. 8 875 Ft off)
      • Kedvezményes ár 35 499 Ft (33 809 Ft + 5% áfa)

    44 374 Ft

    db

    Beszerezhetőség

    Megrendelésre a kiadó utánnyomja a könyvet. Rendelhető, de a szokásosnál kicsit lassabban érkezik meg.

    Why don't you give exact delivery time?

    A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.

    A termék adatai:

    • Kiadás sorszáma Softcover reprint of hardcover 1st ed. 2006
    • Kiadó Springer Netherlands
    • Megjelenés dátuma 2010. november 18.
    • Kötetek száma 1 pieces, Previously published in hardcover

    • ISBN 9789048171477
    • Kötéstípus Puhakötés
    • Lásd még 9781402045530
    • Terjedelem212 oldal
    • Méret 240x160 mm
    • Súly 454 g
    • Nyelv angol
    • Illusztrációk XIX, 212 p.
    • 0

    Kategóriák

    Hosszú leírás:

    This book marks a new departure in ethics. In our culture ethics has first and foremost been a question of “the good life” in relation to other people. Central to this ethic was friendship, inspired by Greek thought (not least Aristotle), and the caritas concept from the Judaeo-Christian tradition. Later moral philo- phers also included man’s relation to animals, and it was agreed that the m- treatment of animals was morally reprehensible. But no early moral teaching discussed man’s relation to the origin of foodstuffs and the system that p- duced them; doubtless the question was of little interest since the production path was so short. The interest in good-quality food is of course an ancient one, and healthy eating habits have often been underlined as a condition for the good life. But before industrialization the production of this food was easy to follow. As a rule, that is no longer the case. The field of ethics must therefore be extended to cover responsibility for the production and choice of foodstuffs, and it is this food ethic that Christian Coff sets out to trace.

    Több

    Tartalomjegyzék:

    I -Food and Ethics.- Eating, Society and Ethics.- II -The Intellectualization of Food.- Food to Science: On the Intellectualization of Food.- The Storylessness of Food.- III - Food Ethics and the Production History.- Tracing the Production History.- Food Ethics as the Ethics of the Trace.- Traceability and Food Ethics.

    Több