• Kapcsolat

  • Hírlevél

  • Rólunk

  • Szállítási lehetőségek

  • Prospero könyvpiaci podcast

  • Hírek

  • The Gluten-Free Nutrition Guide

    The Gluten-Free Nutrition Guide by Thompson, Tricia;

    Sorozatcím: FITNESS;

      • 10% KEDVEZMÉNY?

      • A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
      • Kiadói listaár GBP 19.99
      • Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.

        9 550 Ft (9 095 Ft + 5% áfa)
      • Kedvezmény(ek) 10% (cc. 955 Ft off)
      • Kedvezményes ár 8 595 Ft (8 186 Ft + 5% áfa)

    9 550 Ft

    db

    Beszerezhetőség

    Megrendelésre a kiadó utánnyomja a könyvet. Rendelhető, de a szokásosnál kicsit lassabban érkezik meg.

    Why don't you give exact delivery time?

    A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.

    A termék adatai:

    • Kiadó McGraw Hill
    • Megjelenés dátuma 2008. május 16.

    • ISBN 9780071545419
    • Kötéstípus Puhakötés
    • Terjedelem256 oldal
    • Méret 226x149x17 mm
    • Súly 357 g
    • Nyelv angol
    • 0

    Kategóriák

    Hosszú leírás:

    A delicious, nutritious gluten-free eating plan for life!

    From now on, a gluten-free diet doesn't have to mean taste-free, nutrition-free, and convenience-free. Yes, you must avoid a host of foods containing wheat, barley, rye, and even most oats. But nutritionist and gluten-free-diet researcher Tricia Thompson has assembled an army of food choices for you that are not just gluten-free but also tasty and packed with nutrients!

    The Gluten-Free Nutrition Guide is filled with new gluten-free eating strategies, the latest research, and dozens of tips on living better with celiac disease. Inside you will find:

    • Fifty delicious gluten-free recipes, many from noted celiac disease experts
    • Advice for living with and controlling celiac disease
    • Information on safe and delicious foods that boost your fiber intake
    • The best ways to avoid the common pitfalls of a gluten-free diet, such as high fat intake and low intakes of B vitamins, iron, and calcium


    A delicious, nutritious gluten-free eating plan for life!

    From now on, a gluten-free diet doesn't have to mean taste-free, nutrition-free, and convenience-free. Yes, you must avoid a host of foods containing wheat, barley, rye, and even most oats. But nutritionist and gluten-free-diet researcher Tricia Thompson has assembled an army of food choices for you that are not just gluten-free but also tasty and packed with nutrients!

    The Gluten-Free Nutrition Guide is filled with new gluten-free eating strategies, the latest research, and dozens of tips on living better with celiac disease. Inside you will find:

    • Fifty delicious gluten-free recipes, many from noted celiac disease experts
    • Advice for living with and controlling celiac disease
    • Information on safe and delicious foods that boost your fiber intake
    • The best ways to avoid the common pitfalls of a gluten-free diet, such as high fat intake and low intakes of B vitamins, iron, and calcium

    Több

    Tartalomjegyzék:

    Chapter 1: What is a gluten-free diet?

    Chapter 2: All about wheat starch

    Chapter 3: Can I eat oats?

    Chapter 4: Ingredient labeling of food products

    Chapter 5: Gluten-free labeling of food products

    Chapter 6: Products containing gluten

    Chapter 7: Nutritional quality of the gluten-free diet

    Chapter 9: All about fiber

    Chapter 10: All about calcium

    Chapter 11: All about folate

    Chapter 12: All about iron

    Chapter 13: All about thiamin, riboflavin, and niaci

    Chapter 14: All about dietary fat and cholesterol

    Több
    0