
-
20% KEDVEZMÉNY?
- A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
- Kiadói listaár GBP 270.00
-
Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.
- Kedvezmény(ek) 20% (cc. 27 329 Ft off)
- Kedvezményes ár 109 318 Ft (104 112 Ft + 5% áfa)
Iratkozzon fel most és részesüljön kedvezőbb árainkból!
Feliratkozom
136 647 Ft
Beszerezhetőség
Becsült beszerzési idő: A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron, de a kiadónál igen. Beszerzés kb. 3-5 hét..
A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron.
Why don't you give exact delivery time?
A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.
A termék adatai:
- Kiadás sorszáma 1
- Kiadó CRC Press
- Megjelenés dátuma 1996. november 5.
- ISBN 9780824797881
- Kötéstípus Keménykötés
- Terjedelem400 oldal
- Méret 229x152 mm
- Súly 616 g
- Nyelv angol 0
Kategóriák
Rövid leírás:
Covers important methods and recent developments in food-aroma analysis. The text discusses the problem-solving capabilities of analytical methods for food flavours and aromas, showing how to select appropriate techniques for resolving the problems of major food trends. It includes a treatment of off-flavour and malodor analyses and new polymer sensor array instruments.
TöbbHosszú leírás:
Covers important methods and recent developments in food-aroma analysis. The text discusses the problem-solving capabilities of analytical methods for food flavours and aromas, showing how to select appropriate techniques for resolving the problems of major food trends. It includes a treatment of off-flavour and malodor analyses and new polymer sensor array instruments.
". . .provides the reader with extensive information. . .. . . .includes a wealth of information. . .. . . .of use to anyone involved in flavor analysis whether it is in academia or industry. "
---Trans IChemE
Tartalomjegyzék:
Part 1 Isolation and concentration of food aroma compounds: solvent extraction and distillation techniques for the analysis of odour active compounds in foods; gas chromatographic headspace and purge-and-trap techniques for the analysis of aroma chemicals in foods and beverages; direct thermal desorption-gas chromatography of low-moisture foods; solid phase microextraction - a new rapid, sensitive extraction technique for food aroma chemicals. Part 2 Instrumental considerations and techniques for improving sensitivity, resolution, discrimination and identification of odour active chemicals in foods: multidimensional gas chromatography techniques for achieving superior peak resolution; enantiomers - why they are important to aroma and flavour research and how to measure them; gas chromatography/mass spectrometry detectors for food aroma studies. Part 3 Resolving food-aroma problems through the combination of instrumental and sensory techniques: off-flavours and malodours in foods and beverages; techniques for determining most significant contributors to food aroma - advantages and limitations of CHARM and aroma extraction dilution analysis; correlating analytical data with sensory techniques. Part 4 New non-chromatography-based technology for monitoring aroma compounds in foods and beverages: the electronic nose - polymer sensor array-based instruments that emulate the human nose.
Több