• Kapcsolat

  • Hírlevél

  • Rólunk

  • Szállítási lehetőségek

  • Prospero könyvpiaci podcast

  • Hírek

  • Standardization & Evaluation of laxative activity of 'Dindayal Churna': Standardization & Evaluation of laxative activity

    Standardization & Evaluation of laxative activity of 'Dindayal Churna' by Modh, Jalpa; Patel, Natvarlal; Patel, Amitkumar;

    Standardization & Evaluation of laxative activity

      • 5% KEDVEZMÉNY?

      • A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
      • Kiadói listaár EUR 59.00
      • Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.

        24 470 Ft (23 305 Ft + 5% áfa)
      • Kedvezmény(ek) 5% (cc. 1 224 Ft off)
      • Kedvezményes ár 23 247 Ft (22 140 Ft + 5% áfa)

    24 470 Ft

    db

    Beszerezhetőség

    Megrendelésre a kiadó utánnyomja a könyvet. Rendelhető, de a szokásosnál kicsit lassabban érkezik meg.

    Why don't you give exact delivery time?

    A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.

    A termék adatai:

    • Kiadás sorszáma Aufl.
    • Kiadó LAP Lambert Academic Publishing
    • Megjelenés dátuma 2012. január 1.
    • Kötetek száma .

    • ISBN 9783659165214
    • Kötéstípus Puhakötés
    • Terjedelem124 oldal
    • Nyelv angol
    • 0

    Kategóriák

    Hosszú leírás:

    The challenges faced by herbal formulations because of their lack of standardization. For evaluation of Churnas containing different herb parameters tested for raw material were organoleptic, physicochemical, physical, phytochemical etc. Parameters for finished product include pH, loss on drying, angle of repose, Carr s index, Hausner s ratio etc. HPTLC fingerprinting of Dindayal and Developed Churna were carried out as a part of evaluation. Dindayal and Developed Churna consist of C. angustifolia leaves and fruits of F. vulgare, T. ammi and T. chebula and it is used as a laxative. Results indicated that raw material of Dindayal and Developed Churna had passed through all organoleptic, physicochemical, physical, and phytochemical parameters. All three batches of Dindayal and Developed Churna were almost uniform. HPTLC fingerprinting indicated presence of peaks at Rf in respective solvent system were matched with Raw material, Dindayal and Developed Churna confirming the presence of raw material in Dindayal Churna as well as Developed churna. Laxative activity of Dindayal Churna was not in dose dependent manner While Developed Churna shown laxative activity in dose dependent manner.

    Több
    Mostanában megtekintett
    previous
    20% %kedvezmény
    Standardization & Evaluation of laxative activity of 'Dindayal Churna': Standardization & Evaluation of laxative activity

    Crises and Disruptions in International Business: How Multinational Enterprises Respond to Crises

    Mithani, Murad A.; Narula, Rajneesh; Surdu, Irina; Verbeke, Alain

    66 563 Ft

    53 250 Ft

    Standardization & Evaluation of laxative activity of 'Dindayal Churna': Standardization & Evaluation of laxative activity

    The Undertaker at Work

    Parsons, Brian;

    8 594 Ft

    7 735 Ft

    Standardization & Evaluation of laxative activity of 'Dindayal Churna': Standardization & Evaluation of laxative activity

    International Encyclopedia of Comparative Law, Instalment 39

    Zweigert, K.; Drobnig, Ulrich; (ed.)

    56 820 Ft

    52 275 Ft

    20% %kedvezmény
    Standardization & Evaluation of laxative activity of 'Dindayal Churna': Standardization & Evaluation of laxative activity

    Softwareentwicklung in mittelständischen Unternehmen mit ISO 9000

    Funke, Thomas; Noll, Reinhard; Niessen, Stefan; Weikl, Bruno

    16 585 Ft

    13 269 Ft

    next