Slow Food
The Economy and Politics of a Global Movement
-
20% KEDVEZMÉNY?
- A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
- Kiadói listaár GBP 22.99
-
10 983 Ft (10 460 Ft + 5% áfa)
Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.
- Kedvezmény(ek) 20% (cc. 2 197 Ft off)
- Kedvezményes ár 8 786 Ft (8 368 Ft + 5% áfa)
- A kedvezmény érvényes eddig: 2025. december 31.
Iratkozzon fel most és részesüljön kedvezőbb árainkból!
Feliratkozom
10 983 Ft
Beszerezhetőség
Becsült beszerzési idő: Várható beérkezés: 2026. január vége.
A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron.
Why don't you give exact delivery time?
A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.
A termék adatai:
- Kiadó Bloomsbury Academic
- Megjelenés dátuma 2023. július 27.
- Kötetek száma Paperback
- ISBN 9781474282444
- Kötéstípus Puhakötés
- Terjedelem256 oldal
- Méret 232x156x14 mm
- Súly 462 g
- Nyelv angol
- Illusztrációk 20 bw illus 482
Kategóriák
Hosszú leírás:
Written by one of the leading experts on food activism, this is the only independent, full-length study of the Slow Food movement. Slow Food is a grassroots organisation that embraces a slow way of life, linking the love of food with community and environmental support. Based on three years of ethnographic fieldwork inside Slow Food's international headquarters in Italy, Valeria Siniscalchi reveals what really goes on behind the scenes of this enigmatic organization. Observing daily meetings, decision-making processes, and major events, she explores the contradictions, complexities, and ambiguities of the movement - as well as the passionate commitment of its employees, members, and leaders.
Through talking to insiders and people who have 'broken' with Slow Food, Siniscalchi makes a major contribution to our understanding of one of the most high profile and controversial food movements in the world - and to our knowledge of activist organizations more broadly.
This is an essential read for students and scholars in food studies, anthropology, geography, and sociology and anyone interested in Slow Food.
Tartalomjegyzék:
Preface
1. Negotiating Fieldwork: How to Study Food Activism?
2. From Politics to Gastronomy and Back: Where Did Slow Food Come From?
3. Power and Governance: How Is the World of Slow Food Governed?
4. Inside the Italian Association
5. Autonomy and Dependence: The Internationalization of Slow Food
6. The "Black Box": How Does the Slow Food Machine Really Work?
7. Gastronomic Biodiversity: How Are the Environment and Food Connected?
8. Cheese Regulations: Political Battles and Economic Interests Inside the Presidia Project
9. Inclusion and Exclusion: The Political Taste of Slow Food
10. Politics at the Dinner Table and in the Vineyards
11. Real and Imagined Economies and Politics in Action: Terra Madre, Salone del Gusto, and Cheese
12. The Pragmatic Utopia of Food Activism: Coping with Ambiguity
Bibliography
Index
Food Hydrocolloids
90 748 Ft
81 674 Ft
Basic Molecular Cell Biology
716 Ft
644 Ft