
Seaweed in Health and Disease Prevention
-
10% KEDVEZMÉNY?
- A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
- Kiadói listaár EUR 186.99
-
Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.
- Kedvezmény(ek) 10% (cc. 7 893 Ft off)
- Kedvezményes ár 71 035 Ft (67 652 Ft + 5% áfa)
Iratkozzon fel most és részesüljön kedvezőbb árainkból!
Feliratkozom
78 928 Ft
Beszerezhetőség
Még nem jelent meg, de rendelhető. A megjelenéstől számított néhány héten belül megérkezik.
Why don't you give exact delivery time?
A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.
A termék adatai:
- Kiadás sorszáma 2
- Kiadó Academic Press
- Megjelenés dátuma 2025. december 1.
- ISBN 9780443298271
- Kötéstípus Puhakötés
- Terjedelem509 oldal
- Méret 235x191 mm
- Nyelv angol 700
Kategóriák
Hosszú leírás:
Seaweed in Health and Disease Prevention, Second Edition updates knowledge on the therapeutic and functional activities related to algae and their compounds. The book includes a new chapter on the use of seaweed and seaweed products in the current war against viral-based exposures, a result of the massive research effort stemming from the global Covid Pandemic, along with the improvement of the nutritional value of algae via enzymatic or fermentation treatments. These treatments are at the origin of the production of oligosaccharides, presenting interesting biological activities for the human microbiota.
Chapter updates on seaweed’s biochemical characteristics such as proteins, lipids, and polysaccharides are also addressed.
- Provides a fully revised and updated resource on seaweed, the reduction of greenhouse gases, and its uses as an important and new investigative therapeutic relative to the recent Pandemic
- Renews the discussion on seaweed and health, including its effects on gut microbiota
- Discusses improvements in the nutritional value of algae via enzymatic or fermentation treatments and other advances
- Includes the latest information on toxic varieties and safe consumption guidelines for diet, nutrition, and health
Tartalomjegyzék:
1. Seaweed Introduction
2. Society and Seaweed: Understanding the Past and Present
3. Seaweed Biology
4. Macroalgae Systematics
5. Seaweeds as Food
6. Seaweed and Alcohol: Biofuel or Booze?
7. Lipids, Fatty Acids, Glycolipids, and Phospholipids
8. Carbohydrates From Seaweeds
9. Proteins and Pigments
10. Seaweeds in Human Health
11. Medicinal Properties: Antibiotic, Tonic, and Antiparasitic Properties
12. Antiallergic Properties
13. Toxic and Harmful Seaweeds
14. Seaweed Application in Cosmetics
15. Recent Advances in the Health-Promoting Activities of Rhamnan Sulfate, A Polysaccharide from the Green Seaweed Monostroma nitidum