• Kapcsolat

  • Hírlevél

  • Rólunk

  • Szállítási lehetőségek

  • Prospero könyvpiaci podcast

  • Seaweed in Health and Disease Prevention

    Seaweed in Health and Disease Prevention by Fleurence, Joï¿1⁄2l; Levine, Ira;

      • 10% KEDVEZMÉNY?

      • A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
      • Kiadói listaár EUR 186.99
      • Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.

        77 554 Ft (73 861 Ft + 5% áfa)
      • Kedvezmény(ek) 10% (cc. 7 755 Ft off)
      • Kedvezményes ár 69 799 Ft (66 475 Ft + 5% áfa)

    77 554 Ft

    db

    Beszerezhetőség

    Még nem jelent meg, de rendelhető. A megjelenéstől számított néhány héten belül megérkezik.

    Why don't you give exact delivery time?

    A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.

    A termék adatai:

    • Kiadás sorszáma 2
    • Kiadó Elsevier Science
    • Megjelenés dátuma 2025. december 1.

    • ISBN 9780443298271
    • Kötéstípus Puhakötés
    • Terjedelem509 oldal
    • Méret 235x191 mm
    • Nyelv angol
    • 700

    Kategóriák

    Hosszú leírás:

    Seaweed in Health and Disease Prevention, Second Edition updates knowledge on the therapeutic and functional activities related to algae and their compounds. The book includes a new chapter on the use of seaweed and seaweed products in the current war against viral-based exposures, a result of the massive research effort stemming from the global Covid Pandemic, along with the improvement of the nutritional value of algae via enzymatic or fermentation treatments. These treatments are at the origin of the production of oligosaccharides, presenting interesting biological activities for the human microbiota.

    Chapter updates on seaweed’s biochemical characteristics such as proteins, lipids, and polysaccharides are also addressed.

    Több

    Tartalomjegyzék:

    1. Seaweed Introduction
    2. Society and Seaweed: Understanding the Past and Present
    3. Seaweed Biology
    4. Macroalgae Systematics
    5. Seaweeds as Food
    6. Seaweed and Alcohol: Biofuel or Booze?
    7. Lipids, Fatty Acids, Glycolipids, and Phospholipids
    8. Carbohydrates From Seaweeds
    9. Proteins and Pigments
    10. Seaweeds in Human Health
    11. Medicinal Properties: Antibiotic, Tonic, and Antiparasitic Properties
    12. Antiallergic Properties
    13. Toxic and Harmful Seaweeds
    14. Seaweed Application in Cosmetics
    15. Recent Advances in the Health-Promoting Activities of Rhamnan Sulfate, A Polysaccharide from the Green Seaweed Monostroma nitidum

    Több