• Kapcsolat

  • Hírlevél

  • Rólunk

  • Szállítási lehetőségek

  • Prospero könyvpiaci podcast

  • Rice, Miso Soup, Pickles: The Japanese secret to a long and happy life

    Rice, Miso Soup, Pickles by Doi, Yoshiharu; Clayton, Gwen;

    The Japanese secret to a long and happy life

      • 15% KEDVEZMÉNY?

      • A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
      • Kiadói listaár GBP 18.99
      • Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.

        9 072 Ft (8 640 Ft + 5% áfa)
      • Kedvezmény(ek) 15% (cc. 1 361 Ft off)
      • Kedvezményes ár 7 711 Ft (7 344 Ft + 5% áfa)

    9 072 Ft

    db

    Beszerezhetőség

    Még nem jelent meg, de rendelhető. A megjelenéstől számított néhány héten belül megérkezik.

    Why don't you give exact delivery time?

    A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.

    A termék adatai:

    • Kiadó Hodder & Stoughton
    • Megjelenés dátuma 2025. október 7.
    • Kötetek száma Print PDF

    • ISBN 9781399741026
    • Kötéstípus Keménykötés
    • Terjedelem288 oldal
    • Méret 132x180x26 mm
    • Súly 304 g
    • Nyelv angol
    • Illusztrációk 14 B&W photos
    • 700

    Kategóriák

    Hosszú leírás:

    'A joyful exploration of Japanese philosophy on food, home, and family - rich with practical insights for newcomers and longtime admirers alike,' Kenji Morimoto, author of Ferment

    'An insightful perspective on Japanese cooking and culture, full of sensitivity and wisdom,' Tim Anderson, food commentator and cookery writer

    Rice, Miso Soup, Pickles: the Japanese secret to a long and happy life is for lovers of all things Japanese and reveals much about the country and its people.

    Not a cookbook, but a unique insight into Japanese cuisine and culture by one of its most revered food writers, Rice, Miso Soup, Pickles has sold almost half a million copies in Japan and is now for the first time translated into English.

    Traditional Japanese food is a way of eating that embodies seasonality and simplicity; encourages health and longevity; and delights in the meditative peace to be found in preparing the same meal time and again . . . a simple bowl of rice, miso soup containing seasonal vegetables, and salty pickles. Yoshiharu Doi, Japan's best-known cookery writer urges readers to adopt this traditional Japanese diet to make life and cooking easier - creating a routine, a modest way of eating that is in sympathy with the body, that nurtures and soothes the mind and which makes home a place of reassurance and comfort.

    Több