• Kapcsolat

  • Hírlevél

  • Rólunk

  • Szállítási lehetőségek

  • Prospero könyvpiaci podcast

  • Hírek

  • Restaurant Babylon

    Restaurant Babylon by Edwards-Jones, Imogen;

      • 15% KEDVEZMÉNY?

      • A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
      • Kiadói listaár GBP 15.99
      • Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.

        7 639 Ft (7 275 Ft + 5% áfa)
      • Kedvezmény(ek) 15% (cc. 1 146 Ft off)
      • Kedvezményes ár 6 493 Ft (6 184 Ft + 5% áfa)

    7 639 Ft

    Beszerezhetőség

    Bizonytalan a beszerezhetőség. Érdemes még egyszer keresni szerzővel és címmel. Ha nem talál másik, kapható kiadást, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz!

    Why don't you give exact delivery time?

    A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.

    A termék adatai:

    • Kiadó Corgi
    • Megjelenés dátuma 2018. szeptember 6.
    • Kötetek száma B-format paperback

    • ISBN 9780552167123
    • Kötéstípus Puhakötés
    • Terjedelem oldal
    • Méret 198x127x24 mm
    • Súly 262 g
    • Nyelv angol
    • 0

    Kategóriák

    Hosszú leírás:

    What makes a restaurant hot? Whose name do you need to drop to get a table? Why is one place booked solid for the next nine months while somewhere equally delicious is as empty and inhospitable as the Gobi desert?

    Welcome to the restaurant business, where the hours are punishing, the conditions are brutal and the Chef's Special has been languishing at the back of the fridge for the past three days.
    This is an industry plagued with obsessives. Why else do some chefs drive themselves crazy in pursuit of elusive Michelin stars, when in reality all they're doing is 'making someone else's tea'?

    Nothing is left to chance: the lighting, the temperature or even the cut of the salmon fillet. There's even a spot of psychology behind the menu. What do they want you to order? What makes them the most money? And why should you really hold back on those side dishes?

    In Restaurant Babylon, Imogen Edwards-Jones and her anonymous industry insider lift the lid on all the tricks of the food trade and what really makes this ?90 billion a year industry tick. So please do sit down, pour yourself some heavily marked-up wine and make yourself comfortable (although we'll need that table back by 8.30 sharp).

    Több