• Kapcsolat

  • Hírlevél

  • Rólunk

  • Szállítási lehetőségek

  • Prospero könyvpiaci podcast

  • Hírek

  • Quantity Food Production Operations and Indian Cuisine

    Quantity Food Production Operations and Indian Cuisine by Bali, Parvinder S.;

      • 10% KEDVEZMÉNY?

      • A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
      • Kiadói listaár GBP 29.99
      • Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.

        14 327 Ft (13 645 Ft + 5% áfa)
      • Kedvezmény(ek) 10% (cc. 1 433 Ft off)
      • Kedvezményes ár 12 895 Ft (12 281 Ft + 5% áfa)

    14 327 Ft

    db

    Beszerezhetőség

    Csak rendelésre kapható a kiadónál, kissé időigényes.

    Why don't you give exact delivery time?

    A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.

    A termék adatai:

    • Kiadó OUP India
    • Megjelenés dátuma 2011. május 12.

    • ISBN 9780198068495
    • Kötéstípus Puhakötés
    • Terjedelem416 oldal
    • Méret 242x187x17 mm
    • Súly 616 g
    • Nyelv angol
    • 0

    Kategóriák

    Rövid leírás:

    Quantity Food Production Operations and Indian Cuisine is a comprehensive textbook designed especially for the students of hotel management. The book covers the basics of volume cooking and Indian cuisine. The concepts are illustrated with the help of photographs, charts, layouts, etc. for better understanding.

    Több

    Hosszú leírás:

    Quantity Food Production Operations and Indian Cuisine is a comprehensive textbook designed especially for the students of hotel management. The book covers the basics of volume cooking and Indian cuisine. The concepts are illustrated with the help of photographs, charts, layouts, etc.
    The book begins with an introduction to volume cookery. It then goes on to discuss the types of volume catering establishments along with the fundamentals of menu planning for volumes. The book delves into the basics of planning, purchasing and indenting for volumes. It discusses the purchase systems, correct portion sizes for volume feeding, modifying recipes for volume caterings, optimum utilization of space for volume cooking, selection of equipment, staffing and resourcing. The second part of the book deals with Indian cuisine and the exotic styles of cooking, prevalent in the country. The book concludes with a guide (appendix) that would help the students during internship training in professional kitchens of hotels.
    The book would be very useful to hotel management students and aspiring chefs in understanding the basics of kitchen operations and also their practical applications.

    Több
    0