• Kapcsolat

  • Hírlevél

  • Rólunk

  • Szállítási lehetőségek

  • Prospero könyvpiaci podcast

  • Hírek

  • Protein Prenylation, Part A: Part A

    Protein Prenylation, Part A

    Part A

    Sorozatcím: The Enzymes; 29;

      • 20% KEDVEZMÉNY?

      • A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
      • Kiadói listaár EUR 131.00
      • Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.

        54 332 Ft (51 745 Ft + 5% áfa)
      • Kedvezmény(ek) 20% (cc. 10 866 Ft off)
      • Kedvezményes ár 43 466 Ft (41 396 Ft + 5% áfa)

    54 332 Ft

    db

    Beszerezhetőség

    Megrendelésre a kiadó utánnyomja a könyvet. Rendelhető, de a szokásosnál kicsit lassabban érkezik meg.

    Why don't you give exact delivery time?

    A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.

    A termék adatai:

    • Kiadó Elsevier Science
    • Megjelenés dátuma 2011. szeptember 2.

    • ISBN 9780123813398
    • Kötéstípus Keménykötés
    • Terjedelem356 oldal
    • Méret 228x152 mm
    • Súly 640 g
    • Nyelv angol
    • 0

    Kategóriák

    Hosszú leírás:

    This volume of The Enzymes features high-caliber thematic articles on the topic of glycosylphosphatidylinositol (GPI) anchoring of proteins.

    Több

    Tartalomjegyzék:

    Chapter 1: Protein prenylation: A perspective on initial discoveries

    John Glomset

    Chapter 2: Insights into the function of prenylation from nuclear lamin farnesylation

    Michael Sinensky

    Chapter 3: Posttranslational Processing of Nuclear Lamins

    Brandon S. J. Davies, Catherine Coffinier, Shao H. Yang, Hea-Jin Jung, Loren G. Fong, and Stephen G. Young

    Chapter 4: Prenylated Proteins in Peroxisome Biogenesis

    Robert Rucktï¿1⁄2schel, Rezeda Mirgalieva, Ralf Erdmann

    Chapter 5: Lipid Modification of Ras Superfamily GTPases: Not Just Membrane Glue

    Emily J. Chenette,, Channing J. Der

    Chapter 6: Heterogeneous Prenyl Processing of the Heterotrimeric G protein Gamma Subunits

    John Hildebrandt

    Chapter 7: Farnesylation versus geranylgeranylation in G-protein-mediated light signaling

    Masahiro Okada , Hidetoshi Kassai, Yoshitaka Fukada

    Chapter 8: Organization and function of the Rab prenylation and recycling machinery

    Kirill Alexandrov, Yaowen Wu, Wulf Blankenfeldt, Herbert Waldmann, Roger S. Goody

    Chapter 9: Protein prenylation and CaaX processing in plants

    Shaul Yalovsky

    Chapter 10: Posttranslational isoprenylation on tryptophan residue in Bacillus subtilis

    Masahiro Okada, Fumitada Tsuji, Youji Sakagami

    Chapter 11: Global analysis of prenylated proteins by the use of a tagging via substrate approach

    Lai N. Chan, Fuyuhiko Tamanoi

    Chapter 12: Global Identification of Protein Prenyltransferase Substrates: Defining the Prenylated Proteome

    Corissa L. Lamphear, Elaina A. Zverina, James L. Hougland, Carol A. Fierke

    Chapter 13: Structural biochemistry of CaaX protein prenyltransferases

    Michael A. Hast , Lorena S. Beese

    Chapter 14: Genetic Analyses of the CAAX Protein Prenyltransferases in Mice

    MOHAMED X. IBRAHIM, OMAR M. KHAN, MARTIN O. BERGO

    Chapter 15: Farnesyl Transferase Inhibitors: From Targeted Cancer Therapeutic to a Potential Treatment for Progeria

    W. Robert Bishop, Ronald Doll, Paul Kirschmeier

    Több