• Kapcsolat

  • Hírlevél

  • Rólunk

  • Szállítási lehetőségek

  • Prospero könyvpiaci podcast

  • Hírek

  • Processing Contaminants in Edible Oils: MCPD and Glycidyl Esters

    Processing Contaminants in Edible Oils

    MCPD and Glycidyl Esters

      • 10% KEDVEZMÉNY?

      • A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
      • Kiadói listaár EUR 111.00
      • Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.

        46 037 Ft (43 845 Ft + 5% áfa)
      • Kedvezmény(ek) 10% (cc. 4 604 Ft off)
      • Kedvezményes ár 41 434 Ft (39 461 Ft + 5% áfa)

    46 037 Ft

    db

    Beszerezhetőség

    Megrendelésre a kiadó utánnyomja a könyvet. Rendelhető, de a szokásosnál kicsit lassabban érkezik meg.

    Why don't you give exact delivery time?

    A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.

    A termék adatai:

    • Kiadó Academic Press and AOCS Press
    • Megjelenés dátuma 2016. augusztus 19.

    • ISBN 9780128103814
    • Kötéstípus Puhakötés
    • Terjedelem212 oldal
    • Méret 229x152 mm
    • Súly 390 g
    • Nyelv angol
    • 0

    Kategóriák

    Hosszú leírás:

    This book discusses the current research on monochloropropanediol (MCPD) and glycidyl esters in edible oils. These potentially harmful contaminants are formed during the industrial processing of food oils during deodorization. The mechanisms of formation for these contaminants, as well as research identifying possible precursor molecules are reviewed. Strategies which have been used successfully to decrease the concentrations of these contaminants in edible oils are discussed, including the removal of precursor molecules before processing, modifications of deodorization protocol, and approaches for the removal of these contaminants after the completion of processing. Analytical strategies for accurate detection and quantitation of MCPD and glycidyl esters are covered, along with current information on their toxicological properties. This book serves as a single point of reference for the significant research related to these contaminants.

    Több

    Tartalomjegyzék:

    Introduction

    Chapter 1 Formation Mechanisms

    Chapter 2 Mitigation of MCPD and Glycidyl Esters in Edible Oils

    Chapter 3 Indirect Detection Techniques for MCPD Esters and Glycidyl Esters

    Chapter 4 Direct Detection Techniques for Glycidyl Esters

    Chapter 5 Direct Detection Techniques for MCPD Esters

    Chapter 6 Toxicological Properties of Glycidyl Esters

    Chapter 7 Toxicological Properties of MCPD Fatty Acid Esters

    Több
    0