Processing Contaminants in Edible Oils
MCPD and Glycidyl Esters
-
10% KEDVEZMÉNY?
- A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
- Kiadói listaár EUR 111.00
-
46 037 Ft (43 845 Ft + 5% áfa)
Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.
- Kedvezmény(ek) 10% (cc. 4 604 Ft off)
- Kedvezményes ár 41 434 Ft (39 461 Ft + 5% áfa)
Iratkozzon fel most és részesüljön kedvezőbb árainkból!
Feliratkozom
46 037 Ft
Beszerezhetőség
Megrendelésre a kiadó utánnyomja a könyvet. Rendelhető, de a szokásosnál kicsit lassabban érkezik meg.
Why don't you give exact delivery time?
A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.
A termék adatai:
- Kiadó Academic Press and AOCS Press
- Megjelenés dátuma 2016. augusztus 19.
- ISBN 9780128103814
- Kötéstípus Puhakötés
- Terjedelem212 oldal
- Méret 229x152 mm
- Súly 390 g
- Nyelv angol 0
Kategóriák
Hosszú leírás:
This book discusses the current research on monochloropropanediol (MCPD) and glycidyl esters in edible oils. These potentially harmful contaminants are formed during the industrial processing of food oils during deodorization. The mechanisms of formation for these contaminants, as well as research identifying possible precursor molecules are reviewed. Strategies which have been used successfully to decrease the concentrations of these contaminants in edible oils are discussed, including the removal of precursor molecules before processing, modifications of deodorization protocol, and approaches for the removal of these contaminants after the completion of processing. Analytical strategies for accurate detection and quantitation of MCPD and glycidyl esters are covered, along with current information on their toxicological properties. This book serves as a single point of reference for the significant research related to these contaminants.
TöbbTartalomjegyzék:
Introduction
Chapter 1 Formation Mechanisms
Chapter 2 Mitigation of MCPD and Glycidyl Esters in Edible Oils
Chapter 3 Indirect Detection Techniques for MCPD Esters and Glycidyl Esters
Chapter 4 Direct Detection Techniques for Glycidyl Esters
Chapter 5 Direct Detection Techniques for MCPD Esters
Chapter 6 Toxicological Properties of Glycidyl Esters
Chapter 7 Toxicological Properties of MCPD Fatty Acid Esters
Több