• Kapcsolat

  • Hírlevél

  • Rólunk

  • Szállítási lehetőségek

  • Prospero könyvpiaci podcast

  • Hírek

  • Pizza City: The Ultimate Guide to New York's Favorite Food

    Pizza City by Genovese, Peter;

    The Ultimate Guide to New York's Favorite Food

      • 10% KEDVEZMÉNY?

      • A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
      • Kiadói listaár GBP 24.99
      • Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.

        11 938 Ft (11 370 Ft + 5% áfa)
      • Kedvezmény(ek) 10% (cc. 1 194 Ft off)
      • Kedvezményes ár 10 745 Ft (10 233 Ft + 5% áfa)

    11 938 Ft

    db

    Beszerezhetőség

    Becsült beszerzési idő: A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron, de a kiadónál igen. Beszerzés kb. 3-5 hét..
    A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron.

    Why don't you give exact delivery time?

    A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.

    A termék adatai:

    • Kiadás sorszáma New
    • Kiadó Rutgers University Press
    • Megjelenés dátuma 2013. május 13.
    • Kötetek száma Paperback

    • ISBN 9780813558684
    • Kötéstípus Puhakötés
    • Terjedelem200 oldal
    • Méret 235x216x15 mm
    • Súly 513 g
    • Nyelv angol
    • Illusztrációk 52 color and 90 b-w photograph
    • 0

    Kategóriák

    Hosszú leírás:

    Pizza is a $35 billion a year business, and nowhere is it taken more seriously than New York City. Journalist Peter Genovese surveys the city’s pizza scene-the food, the business, the culture-by profiling pizza landmarks and personalities and rating pizzerias in all five boroughs.

    In this funny, fascinating book, Genovese explores the bloggers who write about New York pizza, the obsessive city dwellers who collect and analyze the delivery boxes, Mark Bello’s school where students spend a day making pies from scratch, and Scott Wiener’s pizza bus tours.

    Along the way, readers learn the history of legendary Totonno’s on Coney Island (Zagat’s number-one pizzeria for 2012), along with behind-the-scenes stories about John’s on Bleecker Street, Joe’s on Carmine, Lombardi’s, Paulie Gee’s, Motorino, and more than a dozen other favorite spots and their owners. Throughout these profiles, Genovese presents a brief history of how pizza came to the city in 1905 and developed into a major attraction in Little Italy, a neighborhood that became a training ground for many of the city’s best-loved pizzerias. Enjoyable facts and figures abound. Did you know that Americans put 250 million pounds of pepperoni on their pies every year? Or that Domino’s has more outlets per capita in Iceland than in any other country?

    Beyond the stories and tidbits, Genovese provides detailed, borough-by-borough reviews of 250 pizzerias, from simple “slice shops” with scant atmosphere to gourmet pizzerias, including shops that use organic ingredients and experiment with new variations of crusts and toppings. Complemented by hundreds of current and never-before-seen archival photos, the book gives the humble slice its proper due and will leave readers overwhelmed by a sudden desire for New York pizza.

    Több

    Tartalomjegyzék:

    Acknowledgments
    Introduction

    Pizza People
    Pizza Conquers the World
    Totonno’s
    The Founder of Slice
    Wait for the Rainbow It Will Decorate the Sky
    Paulie Gee
    Don’t Mess with Ray’s or Famous Ray’s or . . .
    The Oldest Italian Cheese Store in the Country
    Joe’s on Carmine
    Miki
    The Magic Pizza Bus
    John’s on Bleecker
    Best Move I Ever Make
    Denino’s
    He Dreams of Pizza
    Tripping in Bushwick
    Going Mobile
    Lombardi’s
    The Pizza Self-Sufficiency Center
    It’s Italian for Scooter
    No Pizza Box Is Safe
    World’s Greatest Pizza Comedian
    John’s of Elmhurst
    The Greatest Thing Since . . .
    The Pizza Net

    Pizza Reviews
    The Bronx
    Brooklyn
    Manhattan
    Queens
    Staten Island

    Index

    Több