
Pizza City ? The Ultimate Guide to New York`s Favorite Food
The Ultimate Guide to New York's Favorite Food
-
20% KEDVEZMÉNY?
- A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
- Kiadói listaár GBP 25.99
-
Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.
- Kedvezmény(ek) 20% (cc. 2 631 Ft off)
- Discounted price 10 523 Ft (10 022 Ft + 5% áfa)
13 153 Ft
Beszerezhetőség
Megrendelésre a kiadó utánnyomja a könyvet. Rendelhető, de a szokásosnál kicsit lassabban érkezik meg.
Why don't you give exact delivery time?
A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.
A termék adatai:
- Kiadás sorszáma New
- Kiadó MW ? Rutgers University Press
- Megjelenés dátuma 2013. május 13.
- Kötetek száma Paperback
- ISBN 9780813558684
- Kötéstípus Puhakötés
- Terjedelem200 oldal
- Méret 235x215x14 mm
- Súly 518 g
- Nyelv angol
- Illusztrációk 52 color and 90 b-w photograph 0
Kategóriák
Rövid leírás:
Journalist Peter Genovese surveys the food, the business, and the culture of New York City’s pizza scene by visiting 250 pizzerias in all five boroughs. He provides borough-by-borough reviews, from “slice shops” with scant atmosphere to gourmet pizzerias, including shops that use organic ingredients and experiment with a variety of crusts and toppings. Hundreds of current and never-before-seen archival photos complement this funny and fascinating book.
Hosszú leírás:
In this funny, fascinating book, Genovese explores the bloggers who write about New York pizza, the obsessive city dwellers who collect and analyze the delivery boxes, Mark Bello’s school where students spend a day making pies from scratch, and Scott Wiener’s pizza bus tours.
Along the way, readers learn the history of legendary Totonno’s on Coney Island (Zagat’s number-one pizzeria for 2012), along with behind-the-scenes stories about John’s on Bleecker Street, Joe’s on Carmine, Lombardi’s, Paulie Gee’s, Motorino, and more than a dozen other favorite spots and their owners. Throughout these profiles, Genovese presents a brief history of how pizza came to the city in 1905 and developed into a major attraction in Little Italy, a neighborhood that became a training ground for many of the city’s best-loved pizzerias. Enjoyable facts and figures abound. Did you know that Americans put 250 million pounds of pepperoni on their pies every year? Or that Domino’s has more outlets per capita in Iceland than in any other country?
Beyond the stories and tidbits, Genovese provides detailed, borough-by-borough reviews of 250 pizzerias, from simple “slice shops” with scant atmosphere to gourmet pizzerias, including shops that use organic ingredients and experiment with new variations of crusts and toppings. Complemented by hundreds of current and never-before-seen archival photos, the book gives the humble slice its proper due and will leave readers overwhelmed by a sudden desire for New York pizza.

Pizza City ? The Ultimate Guide to New York`s Favorite Food: The Ultimate Guide to New York's Favorite Food
Iratkozzon fel most és részesüljön kedvezőbb árainkból!
Feliratkozom
13 153 Ft