• Kapcsolat

  • Hírlevél

  • Rólunk

  • Szállítási lehetőségek

  • Prospero könyvpiaci podcast

  • Hírek

  • Nutritional Survey of Aonla Orchards in Sikar district of Rajasthan: Soil & leaf nutrient status and root distribution study of aonla in arid irrigated areas of Rajasthan in India

    Nutritional Survey of Aonla Orchards in Sikar district of Rajasthan by Singh, Balbir; Chandra, Atul;

    Soil & leaf nutrient status and root distribution study of aonla in arid irrigated areas of Rajasthan in India

      • 5% KEDVEZMÉNY?

      • A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
      • Kiadói listaár EUR 68.00
      • Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.

        28 203 Ft (26 860 Ft + 5% áfa)
      • Kedvezmény(ek) 5% (cc. 1 410 Ft off)
      • Kedvezményes ár 26 793 Ft (25 517 Ft + 5% áfa)

    28 203 Ft

    db

    Beszerezhetőség

    Megrendelésre a kiadó utánnyomja a könyvet. Rendelhető, de a szokásosnál kicsit lassabban érkezik meg.

    Why don't you give exact delivery time?

    A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.

    A termék adatai:

    • Kiadás sorszáma Aufl.
    • Kiadó LAP Lambert Academic Publishing
    • Megjelenés dátuma 2012. január 1.
    • Kötetek száma .

    • ISBN 9783659235771
    • Kötéstípus Puhakötés
    • Terjedelem168 oldal
    • Nyelv angol
    • 0

    Kategóriák

    Hosszú leírás:

    Aonla is an important fruit crop which has high nutritive and medicinal value. It is one of the richest sources of vitamin 'C' ranging from 500 to 1500 mg/100 g pulp (Chandra and Chandra, 1997). Fruits are also rich in pectin and minerals like iron, calcium, phosphorus. The aonla has been recommended by Ayurveda for balanced diet and sound health and is important ingredient of triphala and chavanprash. There is ample scope for improving both fruit yield and quality of it by technological interventions. This book includes various aspects ranging from soil profile studies to leaf nutrients contents and quality aspects covering benchmark survey at grower s fields, fertility status of soil, root distribution pattern studies and quality assessment of aonla fruits. All these aspects have been given in simple and lucid language under stable to all. It is beneficial to Researcher, Students, Field Extension workers and farmers. The authors gratefully acknowledge the help, support and guidance received during course of his PhD. Research work done from SKRAU,Bikaner Lastly, it is humble request to valuable readers to render their valuable suggestions for improvement of the book.

    Több