• Kapcsolat

  • Hírlevél

  • Rólunk

  • Szállítási lehetőségek

  • Prospero könyvpiaci podcast

  • Hírek

  • Microbiology of Fruits and Vegetables

    Microbiology of Fruits and Vegetables by Sapers, Gerald M.; Gorny, James R.; Yousef, Ahmed E.;

      • 20% KEDVEZMÉNY?

      • A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
      • Kiadói listaár GBP 325.00
      • Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.

        164 482 Ft (156 650 Ft + 5% áfa)
      • Kedvezmény(ek) 20% (cc. 32 896 Ft off)
      • Kedvezményes ár 131 586 Ft (125 320 Ft + 5% áfa)

    164 482 Ft

    db

    Beszerezhetőség

    Becsült beszerzési idő: A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron, de a kiadónál igen. Beszerzés kb. 3-5 hét..
    A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron.

    Why don't you give exact delivery time?

    A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.

    A termék adatai:

    • Kiadás sorszáma 1
    • Kiadó CRC Press
    • Megjelenés dátuma 2005. augusztus 29.

    • ISBN 9780849322617
    • Kötéstípus Keménykötés
    • Terjedelem648 oldal
    • Méret 234x156 mm
    • Súly 1380 g
    • Nyelv angol
    • Illusztrációk 61 Illustrations, black & white; 12 Illustrations, color; 48 Tables, black & white
    • 0

    Kategóriák

    Rövid leírás:

    Microbiology of Fruits and Vegetables presents a holistic view of the problem of produce contamination that examines both pre-harvest and post-harvest sources and practices. It addresses a number of topical issues relating to the microbiological quality and safety of fresh and processed fruits and vegetables and explores the linkage between microbial attachment, the state of microbial contaminants on produce surfaces, and the problem of decontamination. This volume focuses on five distinct areas, and within these areas, provides in-depth coverage of scientific issues important to an understanding of the field and technical issues of economic and public health significance.

    Több

    Hosszú leírás:

    Fresh and fresh-cut fruits and vegetables have an excellent safety record. However, surveillance data from the U.S. Centers for Disease Control and Prevention and recent foodborne illness outbreaks have demonstrated that the incidence of foodborne illnesses linked to the consumption of contaminated fresh fruit and vegetable products may in fact be more prevalent than previously thought. U.S. FDA and USDA microbiological surveys of domestic and imported fresh fruits and vegetables demonstrate that human pathogens are sporadically found to be associated with fresh produce. In addition to increased safety concerns, microbial spoilage represents a significant source of waste for growers, packers, retailers, and consumers.

    Microbiology of Fruits and Vegetables reviews the extensive research that has been conducted on microbiological problems relating to the safety and spoilage of fruits and vegetables in recent years. It considers incidences of human pathogen contamination, sources of microbial contamination, microbial attachment to produce surfaces, intractable spoilage problems, efficacy of sanitizing treatments for fresh produce, novel interventions for produce disinfection, and methodology for microbiological evaluation of fruits and vegetables.

    The text is divided into five sections:
    (I)contamination and state of microflora on fruits and vegetables
    (II)microbial spoilage of fruits and vegetables
    (III)food safety issues
    (IV)interventions to reduce spoilage and risk of foodborne illness
    (V)microbiological evaluation of fruits and vegetables.

    In Microbiology of Fruits and Vegetables, the editors, three leaders in the field, have endeavored to present a comprehensive examination, focusing on issues needing coverage, rather than attempting an encyclopedic compilation. They have selected chapter authors who are active researchers in their respective fields and thus bring a working knowledge of current issues, industry practices, and advances in technology.

    "? gives vivid information on microbial safety of fruits and vegetables. This book will help readers and students to understand thoroughly about the microbial safety of fruits and vegetables in detail."


    ? S. Umamageshwari in Ind. J. Nutr. Dietet 2008

    Több

    Tartalomjegyzék:

    Contamination and State of Microflora on Fruits and Vegetables. Microbial Spoilage of Fruits and Vegetables. Food Safety Issues. Interventions to Reduce Spoilage and Risk of Foodborne Illness. Microbiological Evaluation of Fruits and Vegetables.

    Több