• Kapcsolat

  • Hírlevél

  • Rólunk

  • Szállítási lehetőségek

  • Hírek

  • 0
    Food, Health and Identity

    Food, Health and Identity by Caplan, Pat;

      • 20% KEDVEZMÉNY?

      • A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
      • Kiadói listaár GBP 48.99
      • Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.

        24 793 Ft (23 613 Ft + 5% áfa)
      • Kedvezmény(ek) 20% (cc. 4 959 Ft off)
      • Discounted price 19 835 Ft (18 890 Ft + 5% áfa)

    Beszerezhetőség

    Becsült beszerzési idő: A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron, de a kiadónál igen. Beszerzés kb. 3-5 hét..
    A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron.

    Why don't you give exact delivery time?

    A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.

    Rövid leírás:

    By addressing the issue of food and eating in Britain today, this book considers the way in which our food habits are changing, and shows how social and personal identities and perceptions of health and risk influence choices.

    Több

    Hosszú leírás:

    By addressing the issue of food and eating in Britain today this collection considers the ways in which food habits are changing and shows how social and personal identities and perceptions of health risk influence people's food choices.

    The articles explore, among other issues:
    • the family meal
    • wedding cakes
    • nostalgia and the invention of tradition
    • the rise of vegetarianism
    • the recent BSE crisis
    • the `creolization' of British food eating out
    • creation of individual identity through lifestyle.

    The contributors include Hanna Bradby, Simon Charsley, Allison James, Anne Keane, Lydia Martens and Alan Warde.

    Több

    Tartalomjegyzék:

    1: Approaches to the study of food, health and identity; 2: Family meals ? a thing of the past?; 3: Marriages, weddings and their cakes; 4: How British is British food?; 5: Fast food/spoiled identity; 6: ?Bacon sandwiches got the better of me'; 7: Urban pleasure?; 8: ?We never eat like this at home'; 9: Too hard to swallow?; 10: Being told what to eat; 11: Health, eating and heart attacks; 12: Scaremonger or scapegoat?; 13: Declining meat

    Több
    Mostanában megtekintett
    previous
    Food, Health and Identity

    Food, Health and Identity

    Caplan, Pat; (ed.)

    24 793 Ft

    next