• Kapcsolat

  • Hírlevél

  • Rólunk

  • Szállítási lehetőségek

  • Prospero könyvpiaci podcast

  • Hírek

  • Masters of American Cookery ? M. F. K. Fisher, James Beard, Craig Claiborne, Julia Child: M. F. K. Fisher, James Beard, Craig Claiborne, Julia Child

    Masters of American Cookery ? M. F. K. Fisher, James Beard, Craig Claiborne, Julia Child by Fussell, Betty;

    M. F. K. Fisher, James Beard, Craig Claiborne, Julia Child

    Sorozatcím: At Table;

      • 20% KEDVEZMÉNY?

      • A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
      • Kiadói listaár GBP 23.99
      • Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.

        12 141 Ft (11 563 Ft + 5% áfa)
      • Kedvezmény(ek) 20% (cc. 2 428 Ft off)
      • Kedvezményes ár 9 713 Ft (9 250 Ft + 5% áfa)

    12 141 Ft

    db

    Beszerezhetőség

    Becsült beszerzési idő: A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron, de a kiadónál igen. Beszerzés kb. 3-5 hét..
    A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron.

    Why don't you give exact delivery time?

    A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.

    A termék adatai:

    • Kiadó MQ ? University of Nebraska Press
    • Megjelenés dátuma 2006. január 1.
    • Kötetek száma Trade Paperback

    • ISBN 9780803269200
    • Kötéstípus Puhakötés
    • Terjedelem426 oldal
    • Méret 231x192x23 mm
    • Súly 640 g
    • Nyelv angol
    • Illusztrációk Illus.
    • 0

    Kategóriák

    Hosszú leírás:

    Ever since American soldiers returned home after World War II with a passion for pâté and escargots instead of pork and beans, our preferences have moved from cooked to raw, from canned to fresh, from bland to savory, from water to wine. And guiding us through our culinary revolution have been four of the world's finest food experts: Julia Child, Craig Claiborne, James Beard, and M. F. K. Fisher.
     
    In Masters of American Cookery, Betty Fussell demonstrates vividly how each of these chefs has made a unique and invaluable contribution to the American way of cooking and eating. In more than two hundred recipes?in chapters on appetizers, soups, salads, sauces, meats, poultry, fish, breads, cheeses and wines, and desserts?Fussell shares the artistry of these culinary masters. She also traces the evolution of each dish and provides insightful, often witty asides about the origins of the recipes.
     
    In the tradition of Waverley Root and M. F. K. Fisher herself, Fussell has combined elements of history, memoir, and the cookbook to create a food lover?s delight. As entertaining as it is instructive, Masters of American Cookery belongs on the bookshelf of anyone who cares about good food. Fussell provides a preface for this Bison Books edition.


    "Fussell's book enters a highly competitive arena and I must say 'Thumbs Up.'"?Los Angeles Times

    Több