• Kapcsolat

  • Hírlevél

  • Rólunk

  • Szállítási lehetőségek

  • Prospero könyvpiaci podcast

  • Hírek

  • Chef's Compendium of Professional Recipes

    Chef's Compendium of Professional Recipes by Renold, Edward; Foskett, David; Fuller, John;

      • 20% KEDVEZMÉNY?

      • A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
      • Kiadói listaár GBP 180.00
      • Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.

        91 098 Ft (86 760 Ft + 5% áfa)
      • Kedvezmény(ek) 20% (cc. 18 220 Ft off)
      • Kedvezményes ár 72 878 Ft (69 408 Ft + 5% áfa)

    91 098 Ft

    db

    Beszerezhetőség

    Becsült beszerzési idő: A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron, de a kiadónál igen. Beszerzés kb. 3-5 hét..
    A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron.

    Why don't you give exact delivery time?

    A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.

    Rövid leírás:

    This is a well-established reference and textbook for professional chefs and students. This edition presents essential recipes based on traditional and classic methods, but is simplified and adapted to meet the needs and conditions of the busy professional kitchen.

    Trends towards healthy and safe eating are taken into account and alternatives are suggested to certain ingredients to meet this demand. Vegetarian recipes are also included.

    Több

    Hosszú leírás:

    This is a well-established reference and textbook for professional chefs and students. This edition presents essential recipes based on traditional and classic methods, but is simplified and adapted to meet the needs and conditions of the busy professional kitchen.

    Trends towards healthy and safe eating are taken into account and alternatives are suggested to certain ingredients to meet this demand. Vegetarian recipes are also included.

    `As textbooks go it is first rate.'
    - Caterer & Hotel Keeper, February 1993

    Több

    Tartalomjegyzék:

    Culinary basics, stocks and sauces; Cold preparations; Soups; Eggs, pastas and rice; Fish; Meat, poultry and game; Vegetables; Pastry and sweets; Savouries and supplementary breakfast dishes; Glossary.

    Több