• Kapcsolat

  • Hírlevél

  • Rólunk

  • Szállítási lehetőségek

  • Prospero könyvpiaci podcast

  • Hírek

  • Mastering Brewing Science – Quality and Production , 2nd Edition: Quality and Production

    Mastering Brewing Science – Quality and Production , 2nd Edition by Farber,;

    Quality and Production

      • 20% KEDVEZMÉNY?

      • A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
      • Kiadói listaár GBP 112.00
      • Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.

        53 508 Ft (50 960 Ft + 5% áfa)
      • Kedvezmény(ek) 20% (cc. 10 702 Ft off)
      • Kedvezményes ár 42 806 Ft (40 768 Ft + 5% áfa)

    53 508 Ft

    db

    Beszerezhetőség

    Becsült beszerzési idő: A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron, de a kiadónál igen. Beszerzés kb. 3-5 hét..
    A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron.

    Why don't you give exact delivery time?

    A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.

    A termék adatai:

    • Kiadás sorszáma 2nd Edition
    • Kiadó Wiley–Blackwell
    • Megjelenés dátuma 2025. április 9.

    • ISBN 9781394206995
    • Kötéstípus Puhakötés
    • Terjedelem672 oldal
    • Méret 229x152x32 mm
    • Súly 1119 g
    • Nyelv angol
    • 652

    Kategóriák