
Maple Syrup
A Short History of Canada's Sweetest Obsession
-
13% KEDVEZMÉNY?
- A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
- Kiadói listaár GBP 25.99
-
Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.
- Kedvezmény(ek) 13% (cc. 1 667 Ft off)
- Kedvezményes ár 11 158 Ft (10 627 Ft + 5% áfa)
Iratkozzon fel most és részesüljön kedvezőbb árainkból!
Feliratkozom
12 826 Ft
Beszerezhetőség
Még nem jelent meg, de rendelhető. A megjelenéstől számított néhány héten belül megérkezik.
Why don't you give exact delivery time?
A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.
A termék adatai:
- Kiadó Doubleday Canada
- Megjelenés dátuma 2025. október 21.
- ISBN 9780385698184
- Kötéstípus Keménykötés
- Terjedelem288 oldal
- Méret 203x131 mm
- Súly 568 g
- Nyelv angol
- Illusztrációk 288 700
Kategóriák
Hosszú leírás:
Maple syrup flows through the spirit of Canada and has done so since it was first extracted from the forests by Indigenous Peoples. In eastern Canada, especially in the heart of maple syrup country in Quebec, the arrival of sugaring off-season in spring offers an excuse for feasts with dancing in the cabanes a sucre, or sugar shacks. But behind the parties lies a high-tech, high-stakes business. A cartel controls every aspect of the syrup cycle in Quebec and decides who may make maple syrup, where and how much. To skirt this iron grip, sugar bush rebels sneak their barrels of syrup out of Quebec in the dark of night, risking crippling fines and banishment from the syrup business. In Maple Syrup, forester and journalist Peter Kuitenbrouwer leads us through the sugar maple forests, from the syrup's semi-legendary beginnings to its commercial explosion and global conquest, weaving in his own story of tapping the forest along the way. For him, 'sugaring off' is a magical season, when the days start to get longer and the snow begins to melt. It signals a time of togetherness and shared experience as his family battles the elements in the indomitable forest to produce bottles of pure, golden, delicious sweetener.
Több