• Kapcsolat

  • Hírlevél

  • Rólunk

  • Szállítási lehetőségek

  • Prospero könyvpiaci podcast

  • Hírek

  • Introduction to Wine Laboratory Practices and Procedures

    Introduction to Wine Laboratory Practices and Procedures by Jacobson, Jean L.;

      • 20% KEDVEZMÉNY?

      • A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
      • Kiadói listaár EUR 106.99
      • Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.

        45 385 Ft (43 223 Ft + 5% áfa)
      • Kedvezmény(ek) 20% (cc. 9 077 Ft off)
      • Kedvezményes ár 36 307 Ft (34 578 Ft + 5% áfa)

    45 385 Ft

    db

    Beszerezhetőség

    Becsült beszerzési idő: A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron, de a kiadónál igen. Beszerzés kb. 3-5 hét..
    A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron.

    Why don't you give exact delivery time?

    A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.

    A termék adatai:

    • Kiadás sorszáma 2006
    • Kiadó Springer
    • Megjelenés dátuma 2005. október 13.
    • Kötetek száma 1 pieces, Book

    • ISBN 9780387243771
    • Kötéstípus Keménykötés
    • Terjedelem375 oldal
    • Méret 235x155 mm
    • Súly 758 g
    • Nyelv angol
    • Illusztrációk XVII, 375 p. Tables, black & white
    • 0

    Kategóriák

    Hosszú leírás:

    In the beginning, for me, winemaking was a romanticized notion of putting grape juice into a barrel and allowing time to perform its magic as you sat on the veranda watching the sunset on a Tuscan landscape. For some small wineries, this notion might still ring true, but for the majority of wineries commercially producing quality wines, the reality of winemaking is far more complex. The persistent evolution of the wine industry demands continual advan- ments in technology and education to sustain and promote quality winem- ing. The sciences of viticulture, enology, and wine chemistry are becoming more intricate and sophisticated each year. Wine laboratories have become an integral part of the winemaking process, necessitating a knowledgeable staff possessing a multitude of skills. Science incorporates the tools that new-age winemakers are utilizing to produce some of the best wines ever made in this multibillion dollar trade. A novice to enology and wine chemistry can find these subjects daunting and intimidating. Whether you are a home winemaker, a new winemaker, an enology student, or a beginning-to-intermediate laboratory technician, p- ting all the pieces together can take time. As a winemaker friend once told me, ?winemaking is a moving target. ? Introduction to Wine Laboratory Practices and Procedures was written for the multitude of people entering the wine industry and those that wish to learn about wine chemistry and enology.

    Több

    Tartalomjegyzék:

    Chemistry to Remember.- Safety First.- What?s Your Number?.- Berry to Bottle.- Vineyard to Harvest.- Fermentation × 2.- Maturation Matters.- Bottling Basics.- Analytical Procedures.- Reagents.

    Több