
Interaction of Food Macromolecules
The Matrix of Future Foods
-
10% KEDVEZMÉNY?
- A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
- Kiadói listaár EUR 163.99
-
Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.
- Kedvezmény(ek) 10% (cc. 6 922 Ft off)
- Kedvezményes ár 62 297 Ft (59 331 Ft + 5% áfa)
Iratkozzon fel most és részesüljön kedvezőbb árainkból!
Feliratkozom
69 220 Ft
Beszerezhetőség
Még nem jelent meg, de rendelhető. A megjelenéstől számított néhány héten belül megérkezik.
Why don't you give exact delivery time?
A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.
A termék adatai:
- Kiadó Elsevier Science
- Megjelenés dátuma 2025. október 6.
- ISBN 9780443240447
- Kötéstípus Puhakötés
- Terjedelem326 oldal
- Méret 276x215 mm
- Súly 450 g
- Nyelv angol 700
Kategóriák
Hosszú leírás:
Interaction of Food Macromolecules: The Matrix of Future Foods provides a detailed understanding on why biological macromolecules, i.e., proteins, lipids, and carbohydrates with ligands interactions are essential to understanding biology at the molecular level. The book aims to create a multidisciplinary forum of discussion on the interaction between macromolecules and ligands, providing an understanding on how biological macromolecules with ligands interactions are central to facilitating the discovery, design, and development of future, functional foods. In addition, it outlines information available on the macromolecules-ligands interaction that happens inside the food matrixes and inside our bodies.
Knowing about the mechanisms responsible for the macromolecules-ligands recognition and binding facilitates the discovery, design, and development of future and functional foods.
Tartalomjegyzék:
1. Introduction to Food Macromolecule Interaction
2. Types of ligands and their function in the food matrixes
3. Plant-protein-ligand interactions
4. Animal-protein-ligand interactions
5. Fiber-ligand interactions
6. Starch-ligand interactions
7. Gum-ligand interactions
8. Mono/di saccharide-ligand interactions
9. Lipid-ligand interactions
10. Lipid-protein interactions
11. Protein-Polysaccharide interactions
12. Protein-protein interaction
13. Employing the macromolecules-ligands binding in the future food manufacturing