Instrumental Thin-Layer Chromatography
Sorozatcím: Handbooks in Separation Science;
-
20% KEDVEZMÉNY?
- A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
- Kiadói listaár EUR 200.00
-
82 950 Ft (79 000 Ft + 5% áfa)
Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.
- Kedvezmény(ek) 20% (cc. 16 590 Ft off)
- Kedvezményes ár 66 360 Ft (63 200 Ft + 5% áfa)
Iratkozzon fel most és részesüljön kedvezőbb árainkból!
Feliratkozom
82 950 Ft
Beszerezhetőség
Megrendelésre a kiadó utánnyomja a könyvet. Rendelhető, de a szokásosnál kicsit lassabban érkezik meg.
Why don't you give exact delivery time?
A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.
A termék adatai:
- Kiadás sorszáma 2
- Kiadó Elsevier Science
- Megjelenés dátuma 2023. január 17.
- ISBN 9780323999700
- Kötéstípus Puhakötés
- Terjedelem690 oldal
- Méret 234x190 mm
- Súly 450 g
- Nyelv angol 430
Kategóriák
Hosszú leírás:
Instrumental Thin-Layer Chromatography, Second Edition offers a comprehensive source of authoritative information on all aspects of instrumental thin-layer chromatography. The use of short, topic-focused chapters facilitates identifying information of immediate interest for familiar or emerging uses of thin-layer chromatography. The book gives those working in both academia and industry the opportunity to learn, refresh, or deepen their understanding of fundamental and instrumental aspects of thin-layer chromatography, as well as the tools to interpret and manage chromatographic data. The book serves as a practical consolidated guide to the selection of separation conditions and the use of auxiliary techniques.
This fully updated new edition restores the contemporary character of the book for those involved in advancing the technology, analyzing data produced, or applying the technique to new application areas. Some chapters have been consolidated to make room for topics not covered in the first edition, reflecting general changes in the field of thin-layer chromatography, especially in effects-directed detection, convenient interfaces for advanced spectroscopic detection, and greater automation possibilities. This book is a valuable reference for anyone who needs to acquire fundamental and practical information to facilitate progress in research and management functions utilizing information acquired by thin-layer chromatography.
TöbbTartalomjegyzék:
Section 1: Fundamentals and Practice of Thin-Layer Chromatography
1. Core Concepts and Milestones in Thin-Layer Chromatography
2. Stationary Phases for Thin-Layer Chromatography
3. Solvent Selection and Method Development
4. Automated Multiple Development
5. Development by Forced-Flow and Pressurized Planar Electrochromatography
6. Instrument Platforms for Thin-Layer Chromatography
7. Theory and Instrumentation for In Situ Detection
8. Advanced Spectroscopic Detectors for Identification and Quantification: Infrared, Raman and Nuclear Magnetic Resonance
9. Advances Spectrometric Detectors for Identification and Quantification: Mass Spectrometry
10. Staining and Derivatization Techniques for Detection
11. Effects-Directed Detection: Biological Assays
12. Effects-Directed Detection: Enzymatic Assays
13. Validation of Thin-Layer Chromatographic Methods
14. Data Analysis Tools in Thin-Layer Chromatography
15. Small-scale and Microfluidic Planar Separation Systems
Section 2: Applications of Thin-Layer Chromatography
16. Applications of Thin-Layer Chromatography to the Separation of Amino Acids and Peptides
17. Applications of Thin-Layer Chromatography to the Analysis of Saccharides
18. Applications of Thin-Layer Chromatography to the Analysis of Lipids
19. Applications of Thin-layer Chromatography in Food Analysis
20. Applications of Thin-Layer Chromatography in Environmental Analysis
21. Applications of Thin-Layer Chromatography in the Pharmaceutical Industry
22. Applications of Thin-layer Chromatography in Forensic Analysis
23. Applications of Thin-Layer Chromatography in the Quality Control of Botanicals
24. Applications of Thin-Layer Chromatography in the Quality Control of Dietary Supplements
Well Seasoned: Exploring, Cooking and Eating with the Seasons
11 943 Ft
10 152 Ft