• Kapcsolat

  • Hírlevél

  • Rólunk

  • Szállítási lehetőségek

  • Prospero könyvpiaci podcast

  • Hírek

  • Heavy Metals in Meat Products: Impact of various anthropogenic activities on food chain

    Heavy Metals in Meat Products by Jayanthi, R.; Appa Rao, V.; Boopathy Raja, M.;

    Impact of various anthropogenic activities on food chain

      • 5% KEDVEZMÉNY?

      • A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
      • Kiadói listaár EUR 54.90
      • Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.

        22 769 Ft (21 685 Ft + 5% áfa)
      • Kedvezmény(ek) 5% (cc. 1 138 Ft off)
      • Kedvezményes ár 21 631 Ft (20 601 Ft + 5% áfa)

    22 769 Ft

    db

    Beszerezhetőség

    Megrendelésre a kiadó utánnyomja a könyvet. Rendelhető, de a szokásosnál kicsit lassabban érkezik meg.

    Why don't you give exact delivery time?

    A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.

    A termék adatai:

    • Kiadó LAP Lambert Academic Publishing
    • Megjelenés dátuma 2020. január 1.

    • ISBN 9786202511476
    • Kötéstípus Puhakötés
    • Terjedelem104 oldal
    • Méret 220x150 mm
    • Nyelv angol
    • 25

    Kategóriák

    Hosszú leírás:

    This book discusses some common heavy metals present in the meat products through various anthropogenic activities. The sources of heavy metals and their entry into the food chain are discussed. The standard permissible level of heavy metals in foodstuffs also tabulated. Different analytical methods used for the heavy metal analysis and various ranges of heavy metals levels in different meat products were collectively given with references.

    Több