Handbuch zur Prävention von Risiken am Arbeitsplatz in Restaurants
Autonome Universität des Bundesstaates Hidalgo
-
5% KEDVEZMÉNY?
- A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
- Kiadói listaár EUR 43.90
-
18 207 Ft (17 340 Ft + 5% áfa)
Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.
- Kedvezmény(ek) 5% (cc. 910 Ft off)
- Kedvezményes ár 17 297 Ft (16 473 Ft + 5% áfa)
Iratkozzon fel most és részesüljön kedvezőbb árainkból!
Feliratkozom
18 207 Ft
Beszerezhetőség
Megrendelésre a kiadó utánnyomja a könyvet. Rendelhető, de a szokásosnál kicsit lassabban érkezik meg.
Why don't you give exact delivery time?
A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.
A termék adatai:
- Kiadó Verlag Unser Wissen
- Megjelenés dátuma 2025. január 1.
- Kötetek száma Großformatiges Paperback. Klappenbroschur
- ISBN 9786208537692
- Kötéstípus Puhakötés
- Terjedelem72 oldal
- Méret 220x150 mm
- Nyelv német 625
Kategóriák
Hosszú leírás:
In der schnelllebigen und anspruchsvollen Welt des Gaststättengewerbes sind Sicherheit und Gesundheitsschutz am Arbeitsplatz von grundlegender Bedeutung, um nicht nur das Wohlbefinden der Beschäftigten, sondern auch die Qualität und Sicherheit der den Gästen angebotenen Produkte zu gewährleisten. Wir sind uns der zahlreichen Gefahren bewusst, denen die Beschäftigten in diesem Sektor täglich ausgesetzt sind, von Unfällen in der Küche bis hin zu Risiken im Zusammenhang mit dem Umgang mit Lebensmitteln und Stoffen, und haben deshalb dieses "Handbuch zur Verhütung berufsbedingter Gefahren in einem Restaurant" erstellt.Dieses Handbuch wurde als umfassender Leitfaden erstellt, der als praktisches und zuverlässiges Nachschlagewerk zur Erkennung, Vorbeugung und Bekämpfung der verschiedenen Risiken dienen soll, die an einem Arbeitsplatz in einem Restaurant auftreten können. Wir behandeln eine breite Palette von Themen, von chemischen Vergiftungen über Verbrennungen, Sturzunfälle, Verletzungen durch scharfe Gegenstände bis hin zu medizinischen Notfällen wie Krampfanfällen oder Herzinfarkten.
Több
Hedy Lamarr: The Most Beautiful Woman in Film
8 599 Ft
7 740 Ft
Von Sternberg
16 243 Ft
14 619 Ft
Frommer's? Belgium, Holland & Luxembourg
7 161 Ft
6 445 Ft
The Girl with the Golden Parasol
5 728 Ft
4 983 Ft