• Kapcsolat

  • Hírlevél

  • Rólunk

  • Szállítási lehetőségek

  • Prospero könyvpiaci podcast

  • Hírek

  • Handbook of Spices, Seasonings, and Flavorings

    Handbook of Spices, Seasonings, and Flavorings by Raghavan, Susheela;

      • 20% KEDVEZMÉNY?

      • A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
      • Kiadói listaár GBP 220.00
      • Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.

        111 342 Ft (106 040 Ft + 5% áfa)
      • Kedvezmény(ek) 20% (cc. 22 268 Ft off)
      • Kedvezményes ár 89 074 Ft (84 832 Ft + 5% áfa)

    111 342 Ft

    db

    Beszerezhetőség

    Becsült beszerzési idő: A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron, de a kiadónál igen. Beszerzés kb. 3-5 hét..
    A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron.

    Why don't you give exact delivery time?

    A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.

    A termék adatai:

    • Kiadás sorszáma 2, New edition
    • Kiadó CRC Press
    • Megjelenés dátuma 2006. október 23.

    • ISBN 9780849328428
    • Kötéstípus Keménykötés
    • Terjedelem358 oldal
    • Méret 234x156 mm
    • Súly 635 g
    • Nyelv angol
    • 0

    Kategóriák

    Rövid leírás:

    Designed to be a practical tool for the many diverse professionals who develop and market foods, this book combines technical information about spices?forms, varieties, properties, applications, and quality specifications ? with information about trends, history, and the culture behind the cuisine. The book codifies vast technical and culinary knowledge and covers each spice?s varieties, forms, and the chemical components that typify its flavor and color. The author includes a description of spice properties, and the culinary information that will aid in product development. She describes folklore and traditional medicine usage and provides translations of each spice?s name in global languages.

    Több

    Hosszú leírás:

    An A to Z Catalog of Innovative Spices and Flavorings

    Designed to be a practical tool for the many diverse professionals who develop and market foods, the Handbook of Spices, Seasonings, and Flavorings combines technical information about spices?forms, varieties, properties, applications, and quality specifications ? with information about trends, spice history, and the culture behind their cuisines. The book codifies the vast technical and culinary knowledge for the many professionals who develop and market foods.

    While many reference books on spices include alphabetized descriptions, the similarity between this book and others ends there. More than just a list of spices, this book covers each spice?s varieties, forms, and the chemical components that typify its flavor and color. The author includes a description of spice properties, both chemical and sensory, and the culinary information that will aid in product development. She also explains how each spice is used around the world, lists the popular global spice blends that contain the spice, describes each spice?s folklore and traditional medicine usage, and provides translations of each spice?s name in global languages. New to this edition is coverage of spice labeling and a chapter on commercial seasoning formulas.

    Going beyond the scope of most spice books, this reference describes ingredients found among the world?s cuisines that are essential in providing flavors, textures, colors, and nutritional value to foods. It explores how these ingredients are commonly used with spices to create authentic or new flavors. The author has created a complete reference book that includes traditionally popular spices and flavorings as well as those that are emerging in the US to create authentic or fusion products. Designed to help you meet the challenges and demands of today?s dynamic marketplace, this book is a complete guide to developing and marketing successful products.

    Több

    Tartalomjegyzék:

    Preface. A Brief History of Spices. Trends in the World of Spices Today. Forms, Functions, and Applications of Spices. Spice labeling, Standards, Regulations and Spice Specifications. Spices: A to Z. Flavor Contributors. Spice Blends and Seasonings.

    Több