
Handbook of Nutrition in the Aged
Sorozatcím: Modern Nutrition;
-
20% KEDVEZMÉNY?
- A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
- Kiadói listaár GBP 180.00
-
Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.
- Kedvezmény(ek) 20% (cc. 18 220 Ft off)
- Kedvezményes ár 72 878 Ft (69 408 Ft + 5% áfa)
Iratkozzon fel most és részesüljön kedvezőbb árainkból!
Feliratkozom
91 098 Ft
Beszerezhetőség
Becsült beszerzési idő: A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron, de a kiadónál igen. Beszerzés kb. 3-5 hét..
A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron.
Why don't you give exact delivery time?
A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.
A termék adatai:
- Kiadás sorszáma 4, New edition
- Kiadó CRC Press
- Megjelenés dátuma 2008. október 20.
- ISBN 9781420059717
- Kötéstípus Keménykötés
- Terjedelem382 oldal
- Méret 254x178 mm
- Súly 870 g
- Nyelv angol
- Illusztrációk 41 Illustrations, black & white; 23 Tables, black & white 0
Kategóriák
Rövid leírás:
The Handbook of Nutrition in the Aged reviews health problems that occur in aging adults and the nutritional therapies to overcome them. This fourth edition features new sections on alcohol and beverages in health degradation as well as complementary and alternative medicines, including the use of antioxidants, botanicals, and marine oils. New chapters address arthritis, cognitive functioning, diabetes prevention, cancer, nutritional supplements in fracture care, and recent research on protein and vitamins intake. This text also provides new information on adequate diets for the aging, undernutrition, longevity, disease prevention, and nutritional supplements to improve quality of life.
TöbbHosszú leírás:
Detailed Review of Nutritional Therapies Used to Combat Elderly Health Issues
The combination of the aging baby-boomer generation and their increased longevity has been fortunately met with increased research and greater understanding of health promotion and disease prevention in the elderly. Handbook of Nutrition in the Aged: Fourth Edition shares these groundbreaking insights and serves as a guide to better understand health problems that occur in aging adults and the nutritional therapies that are proven to fight and prevent them.
Addresses Requirements for Optimum Health of Aging Physiological Systems
This sharply focused work recognizes the special nutrition hurdles associated with the aged, particularly the decline of nutrient intake that compromises health. As a globally relevant text, this fourth edition is extensively revised, updated, and expanded to reflect the latest research in nutrition and aging. New chapters to this edition include information on:
- Arthritis
- Cognition
- Nutrition and the geriatric surgery patient
- Nutrition supplementation in fracture care
- Coffee and hypertension
- Asian medicine
This book is a valuable tool not only for geriatricians and gerontologists, but also for dieticians, nutritionists, and aging researchers. It provides all the necessary information for assisting the growing aging population in maintaining a healthy quality of life.
TöbbTartalomjegyzék:
NUTRITIONAL REQUIREMENTS FOR HEALTH IN THE AGED. NUTRITION AND PROMOTION OF HEALTH. BIOACTIVE FOODS AS NUTRIENTS IN HEALTH PROMOTION. FRUITS AND VEGETABLES TO PREVENT ILLNESS.
Több