• Kapcsolat

  • Hírlevél

  • Rólunk

  • Szállítási lehetőségek

  • Prospero könyvpiaci podcast

  • Hírek

  • Handbook of Functional Foods: Techniques, Analytics and Health Benefits

    Handbook of Functional Foods by Kumar, Pradeep; Kamle, Madhu; Mahato, Dipendra Kumar;

    Techniques, Analytics and Health Benefits

      • 20% KEDVEZMÉNY?

      • A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
      • Kiadói listaár EUR 139.99
      • Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.

        58 060 Ft (55 296 Ft + 5% áfa)
      • Kedvezmény(ek) 20% (cc. 11 612 Ft off)
      • Kedvezményes ár 46 449 Ft (44 237 Ft + 5% áfa)
      • A kedvezmény érvényes eddig: 2025. december 31.

    58 060 Ft

    db

    Beszerezhetőség

    Még nem jelent meg, de rendelhető. A megjelenéstől számított néhány héten belül megérkezik.

    Why don't you give exact delivery time?

    A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.

    Hosszú leírás:

    Handbook of Functional Foods: Techniques, Analytics and Health Benefits provides a comprehensive overview of the extraction and analytical identification techniques of foods’ bioactive components for health and well-being while looking at metabolism, sensory, and safety components. This book reviews, in detail, how functional foods have the potential to drive innovation in the food industry, creating a broad range of healthier and more personalized food options. From emerging extraction and extrusion techniques for the creation of fiber-rich snacks to the synergistic effects of pro- and prebiotics on gut health, readers will come away with an advanced and fresh understanding of necessary insights.


    • Introduces a comprehensive range of extraction and identification techniques for functional and bioactive components in various food products
    • Advances knowledge in metabolic benefits of functional foods for the human body
    • Analyzes probiotics, prebiotics, and synbiotics as functional foods
    • Presents case studies on the latest food manufacturing methods to drive innovation in the food industry

    Több

    Tartalomjegyzék:

    Part 1: Techniques and Developments
    1. Introduction: Definition and Basics of Functional Foods
    2. Extraction Techniques for Developing Functional Foods
    3. Analytical Techniques for Identifying Functional or Bioactive Compounds for Functional Foods
    4. Emulsion Technology for Functional Food Development
    5. Microencapsulation and Nanoencapsulation for Functional Foods Development
    6. Extrusion Techniques for Functional Foods Development
    7. Nanotechnology for Functional Foods Development

    Part 2: Functional Foods: Sources and Ingredients
    8. Fermented Functional Foods of India: Ancient Flavors and Modern Benefits
    9. Probiotic, Prebiotic, and Synbiotic as Functional Foods
    10. Antioxidant and Omega-3 Fatty Acid -Rich Functional Foods
    11. Insects and other animal sources as functional food
    12. Plant-Based Dairy Alternatives as Functional Foods
    13. Plant-Based Meat Alternatives as Functional Foods
    14. Millet-Based Functional Foods
    15. Macroalgae (Seaweed) Based Bioactive Compounds with Health Benefits for Functional Foods Development

    Part 3: Nutrition and Health
    16. Nutraceuticals as Functional Foods
    17. Bioaccessibility, bioavailability and metabolism of functional foods

    Part 4: Impact and Future
    18. Health Benefit of Functional Foods
    19. Functional Foods as Sustainable Foods: Challenges and Opportunities

    Több
    0