• Kapcsolat

  • Hírlevél

  • Rólunk

  • Szállítási lehetőségek

  • Prospero könyvpiaci podcast

  • Hírek

  • Grape Seeds: Nutrient Content, Antioxidant Properties & Health Benefits

    Grape Seeds by Lorenzo Rodríguez, José Manuel; Ruiz, Daniel Franco;

    Nutrient Content, Antioxidant Properties & Health Benefits

    Sorozatcím: Nutrition and Diet Research Progress;

      • 10% KEDVEZMÉNY?

      • A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
      • Kiadói listaár GBP 212.99
      • Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.

        101 755 Ft (96 910 Ft + 5% áfa)
      • Kedvezmény(ek) 10% (cc. 10 176 Ft off)
      • Kedvezményes ár 91 580 Ft (87 219 Ft + 5% áfa)

    101 755 Ft

    Beszerezhetőség

    Bizonytalan a beszerezhetőség. Érdemes még egyszer keresni szerzővel és címmel. Ha nem talál másik, kapható kiadást, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz!

    Why don't you give exact delivery time?

    A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.

    A termék adatai:

    • Kiadás sorszáma 1
    • Kiadó Nova Science Publishers, Inc
    • Megjelenés dátuma 2016. március 1.

    • ISBN 9781634845786
    • Kötéstípus Keménykötés
    • Terjedelem231 oldal
    • Méret 260x180 mm
    • Súly 676 g
    • Nyelv angol
    • 0

    Kategóriák

    Hosszú leírás:

    This book reviews the role of bioactive compounds in grape seed and their beneficial effects. Among the 11 chapters, the authors also discuss the composition, biological activity, and potential applications of grape seeds in the food industry and the health effects of grape seed extracts. As in other matrices, the presence of bioactive molecules in grape seed is related to several factors like grape varieties, climatic and soil conditions, vinification processes, winemaking procedures, extraction techniques and finally evaluation protocols. Chapter 1 addresses the extraction methodologies to obtain biomolecules of interest from grape seed, from the conventional to the most innovative. Chapter 2 discusses the most important and used methods to evaluate the antioxidant capacity of grape seed. Chapter 3 is focused on how flavonoids could modulate the body homeostasis acting directly on the gastrointestinal tract, explaining their effects on obesity-related pathologies. Chapter 4, using liquid chromatographic and mass detection techniques, centers on flavanols, one of the most important types of polyphenols occurring in grape seed. Chapter 5 complements Chapter 2 in evaluating total antioxidant capacity considering that antioxidant activity is usually due to different antioxidants present in grape seed. Chapter 6 studies the effects of polyphenolic extracts in arterial hypertension and oxidative stress via glutathione-peroxidase. Chapter 7 revises the antioxidant properties of grape seed in the conservation of different meat products and dose effect to increasing the shelf life of these products. Chapter 8 shows the potential application of developing new products with healthier characteristics to garner greater consumer acceptance using grape seed in their formulations. Chapter 9 provides a review of the composition and nutritional value of the majority compounds (fatty acid, amino acid and mineral profile), showing the potential application of the use of grape seed as a food supplement to improve the human diet. Chapter 10 indicates the potent antimicrobial activity of grape seed extract against many different microorganisms due to the presence of flavan-3-ols, inhibiting their growth, and potential applications in the food or pharmaceutical industries or even in the medical field. Chapter 11 is focused on the potential use of bioactive compounds in grape seed extract as a remedy against lipid oxidation of meat products.

    Több

    Tartalomjegyzék:

    For Complete Table of Contents, please visit our website at: https://www.novapublishers.com/catalog/product_info.php?products_id=57253

    Több
    Mostanában megtekintett
    previous
    Grape Seeds: Nutrient Content, Antioxidant Properties & Health Benefits

    Grape Seeds: Nutrient Content, Antioxidant Properties & Health Benefits

    Lorenzo Rodríguez, José Manuel; Ruiz, Daniel Franco; (ed.)

    101 755 Ft

    91 580 Ft

    Grape Seeds: Nutrient Content, Antioxidant Properties & Health Benefits

    The Cuba-U.S. Bilateral Relationship: New Pathways and Policy Choices

    Kelly, Michael J.; Moreno, Erika; Witmer, Richard C.; (ed.)

    39 653 Ft

    35 688 Ft

    20% %kedvezmény
    Grape Seeds: Nutrient Content, Antioxidant Properties & Health Benefits

    FEM Analysis of the Human Knee Joint: A Review

    Trad, Zahra; Barkaoui, Abdelwahed; Chafra, Moez; Tavares, João Manuel R.S.

    22 184 Ft

    17 748 Ft

    Grape Seeds: Nutrient Content, Antioxidant Properties & Health Benefits

    Early Chinese Religion, Part One: Shang through Han (1250 BC-220 AD) (2 vols.)

    Lagerwey, John; Kalinowski, Marc; (ed.)

    44 793 Ft

    41 210 Ft

    20% %kedvezmény
    Grape Seeds: Nutrient Content, Antioxidant Properties & Health Benefits

    To the Actor: On the Technique of Acting

    Chekhov, Michael; , Powers, Mala; (ed.)

    59 718 Ft

    47 775 Ft

    next