• Kapcsolat

  • Hírlevél

  • Rólunk

  • Szállítási lehetőségek

  • Prospero könyvpiaci podcast

  • Hírek

  • Good Eats: 32 Writers on Eating Ethically

    Good Eats by Cognard-Black, Jennifer; Goldthwaite, Melissa A.;

    32 Writers on Eating Ethically

      • 20% KEDVEZMÉNY?

      • A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
      • Kiadói listaár GBP 23.99
      • Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.

        11 461 Ft (10 915 Ft + 5% áfa)
      • Kedvezmény(ek) 20% (cc. 2 292 Ft off)
      • Kedvezményes ár 9 169 Ft (8 732 Ft + 5% áfa)

    11 461 Ft

    db

    Beszerezhetőség

    Becsült beszerzési idő: A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron, de a kiadónál igen. Beszerzés kb. 3-5 hét..
    A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron.

    Why don't you give exact delivery time?

    A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.

    Hosszú leírás:

    A collection of insightful and personal essays on the role of food in our lives
    In an age of mass factory farming, processed and pre-packaged meals, and unprecedented food waste, how does one eat ethically?
    Featuring a highly diverse ensemble of award-winning writers, chefs, farmers, activists, educators, and journalists, Good Eats invites readers to think about what it means to eat according to individual and collective values. These essays are not lectures about what you should eat, nor an advertisement for the latest diet. Instead, the contributors tell stories of real people—real bellies, real bodies—including the writers themselves, who seek to understand the experiences, cultures, histories, and systems that have shaped their eating and their ethics.
    A wide array of themes, topics, and perspectives inform the selections within Good Eats, contributing to an enhanced understanding of how we eat as individuals and in groups. From factory farming and the exploitative labor practices surrounding chocolate production, to Indigenous foodways and home and community gardens, the topics featured in this collection describe the wider context of sustenance and ethical choices.
    Good Eats will encourage you to become more mindful of what and how you eat—and to consider the larger systems and cultures that shape that eating. These essays turn mundane meals into remarkable symbols of how we live, encouraging each of us to find food that is both sustaining and sustainable.
    Contributors include Ross Gay, DeLyssa Begay, Lynn Z. Bloom, Michael P. Branch, Nikky Finney, Shirley Geok-lin Lim, Barbara J. King, Aimee Nezhukumatathil, Leah Penniman, Adrienne Su, Ira Sukrungruang, Tina Vasquez, Nicole Walker, Thérèse Nelson, Lisa Knopp, Jane Brox, Maureen Stanton, Taté Walker, and many others.

    Több