ISBN13: | 9781032378466 |
ISBN10: | 1032378468 |
Kötéstípus: | Keménykötés |
Terjedelem: | 178 oldal |
Méret: | 254x178 mm |
Nyelv: | angol |
Illusztrációk: | 3 Illustrations, black & white; 22 Illustrations, color; 3 Line drawings, black & white; 22 Line drawings, color; 2 Tables, black & white |
700 |
A biológia általános kérdései
Az orvostudomány általános kérdései
Fertőző betegségek, mikrobiológia
Szív- és érrendszeri betegségek
Táplálkozástudomány, dietetika
Élelmiszer- és dohányipar, élelmiszertudomány
Táplálkozás, diéta
Food sciences
A biológia általános kérdései (karitatív célú kampány)
Az orvostudomány általános kérdései (karitatív célú kampány)
Fertőző betegségek, mikrobiológia (karitatív célú kampány)
Szív- és érrendszeri betegségek (karitatív célú kampány)
Táplálkozástudomány, dietetika (karitatív célú kampány)
Élelmiszer- és dohányipar, élelmiszertudomány (karitatív célú kampány)
Táplálkozás, diéta (karitatív célú kampány)
Food sciences (karitatív célú kampány)
Global Health Challenges
GBP 89.99
Kattintson ide a feliratkozáshoz
This book is an up-to-date reference on some of the major global health issues and the role of nutrition in their prevention and management. The book covers undernutrition, degenerative diseases, mental health disorders and COVID-19. Every chapter covers health issues, diet, prevention and management.
This book is an up-to-date reference on some of the major global health issues and the role of nutrition in their prevention and management. The book covers undernutrition, degenerative diseases, mental health disorders and COVID-19 and reviews feeding and eating disorders like anorexia, bulimia, binge-eating, and delineates the risk factors and management. The book addresses the gaps in tackling these health problems and proposes comprehensive models and frameworks to manage them.
Key Features:
- Explores practical solutions and management of looming health issues in terms of diet and nutrition
- Reviews health threats like obesity, diabetes, hypertension and COVID-19
- Includes a section on feeding and eating disorders and sustainable models to manage them
- Covers mental-health issues like depression and dementia
- Discusses conditions like undernutrition, hidden hunger, and cardiovascular diseases
The book is meant for health professionals, nutritionists, and policymakers. It is also useful for post-graduates in public health and nutrition.
1. Global Health: Challenges and management
2. COVID-19 Infection
3. Undernutrition and hidden hunger
4. Childhood obesity
5. Diabetes
6. Cardiovascular diseases
7. Cancer
8. Feeding and eating disorders
9. Depression
10. Neurocognitive disorders (Dementia)
Index