-
10% KEDVEZMÉNY?
- A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
- Kiadói listaár GBP 77.00
-
36 786 Ft (35 035 Ft + 5% áfa)
Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.
- Kedvezmény(ek) 10% (cc. 3 679 Ft off)
- Kedvezményes ár 33 108 Ft (31 532 Ft + 5% áfa)
Iratkozzon fel most és részesüljön kedvezőbb árainkból!
Feliratkozom
36 786 Ft
Beszerezhetőség
Megrendelésre a kiadó utánnyomja a könyvet. Rendelhető, de a szokásosnál kicsit lassabban érkezik meg.
Why don't you give exact delivery time?
A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.
A termék adatai:
- Kiadás sorszáma 3
- Kiadó OUP Oxford
- Megjelenés dátuma 1998. október 1.
- ISBN 9780199636402
- Kötéstípus Puhakötés
- Terjedelem372 oldal
- Méret 236x158x20 mm
- Súly 535 g
- Nyelv angol
- Illusztrációk halftones, line drawings 0
Kategóriák
Rövid leírás:
Gel Electrophoresis of Proteins: A Practical Approach (third edition) is an up-to-date manual providing details of a variety of methods for running protein gels that will be very widely applicable and an abundance of new techniques and equipment developed since the publication of the second edition. As with the highly successful second edition, this new text places an emphasis on the practical aspects involved in the techniques - presenting them in a clear and accessible format.
TöbbHosszú leírás:
This new edition of Gel Electrophoresis of Proteins is a completely new text, with eight of the ten chapters written by new authors. It presents the best methods, hints and tips for core procedures such as one- dimensional polyacrylamide gel electrophoresis, isoelectric focusing, two-dimensional gel electrophoresis, preparative gel electrophoresis, and peptide mapping, complete with the latest refinements and updates of the procedures. In addition, it describes major new techniques which have come to the fore since the previous edition. Thus there are chapters on capillary gel electrophoresis, sequence analysis of gel-resolved proteins, fluorophore-labelled saccharide electrophoresis, and analysis of protein:protein interactions by gel electrophoresis. One thing has not changed. The emphasis is still on describing the best methods, in step-by-step detail, with copious advice to ensure that each method works first time in the reader's hands. The first two editions of Gel Electrophoresis of Proteins: A Practical Approach each gained a strong reputation as easy-to-follow laboratory manuals written by experienced researchers for researchers. The methods were presented in a clear accessible format and had been fully tested to ensure success in the lab. This new edition will strengthen the reputation of the book still further. It is a 'must have' for all those who currently use gel electrophoresis or who plan to do so.
TöbbTartalomjegyzék:
One-dimensional PAGE
Protein detection
Preparative gel electrophoresis
Capillary SDS electrophoresis
Conventional isoelectric focusing
2-D gel electrophoresis
Peptide mapping
Sequence analysis of gel-resolved proteins
Analysis of glycoproteins
Protein: protein interactions
Appendix 1 - List of suppliers
Appendix 2 - Bibliography of polypeptide detection methods