• Kapcsolat

  • Hírlevél

  • Rólunk

  • Szállítási lehetőségek

  • Prospero könyvpiaci podcast

  • Gaucho: The Spirit of Argentina: A Cookbook

    Gaucho by Ekizian, Anthony;

    The Spirit of Argentina: A Cookbook

      • 13% KEDVEZMÉNY?

      • A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
      • Kiadói listaár GBP 35.00
      • Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.

        17 272 Ft (16 450 Ft + 5% áfa)
      • Kedvezmény(ek) 13% (cc. 2 245 Ft off)
      • Kedvezményes ár 15 027 Ft (14 312 Ft + 5% áfa)

    17 272 Ft

    db

    Beszerezhetőség

    Még nem jelent meg, de rendelhető. A megjelenéstől számított néhány héten belül megérkezik.

    Why don't you give exact delivery time?

    A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.

    A termék adatai:

    • Kiadó Jon Croft Editions COMMIS
    • Megjelenés dátuma 2025. október 23.
    • Kötetek száma Hardback

    • ISBN 9781068410802
    • Kötéstípus Keménykötés
    • Terjedelem320 oldal
    • Méret 246x189 mm
    • Nyelv angol
    • 700

    Kategóriák

    Rövid leírás:

    The first book from award-winning steak group Gaucho, brimming with Chef Director Anthony Ekizian's infectious passion for Argentine food, wine and culture.

    Több

    Hosszú leírás:

    Gaucho has been serving Argentine steak - widely considered the best in the world - for over 30 years. Through more than 80 recipes, this book brings together the restaurant's expertise for grilling with its passion for all things Argentina - from the gauchos who tend the cattle across Los Pampas, to the street-food vendors hawking chorip√°n buns and empanadas to the chic urbanites who sip cocktails into the small hours in Buenos Aires' hippest bars.

    Throughout the book, evocative stories of history, food and culture, punctuate the carefully curated recipes, brought together by Gaucho's Culinary Director, Anthony Ekizian to balance the influences of traditional and modern Argentina.

    The recipes draw on Gaucho restaurants' unrivalled reputation for exceptional steak cookery. The book starts with a chapter on Beef, including expert guidance on choosing the right steak cut, cooking it to perfection and serving it with sauces and sides that match each steak's particular characteristics. Chapters on Chicken and Fish follow, before the spirit of easygoing Argentine food is celebrated in Relax (street-food, including choripan, chivito, fugazzeta and croquetas), Sundays (Gaucho's fusion Sunday roast for family feasting), and Sweet (dulce de leche, churros, chocotorta.). The book concludes with Drinks - celebrating Argentina's wine from the vineyards that nestle in the foothills of the Andes to Gaucho's modern twists on favourite cocktails inspired by the bars in Buenos Aires.

    Illustrated with breath-taking photography by award winning food and travel photographer Sam A. Harris, shooting the places and food of the country itself, as well as photography of every recipe, the book brings to life Gaucho's fiery passion for Argentina and shows how the magic of this South American cultural mosaic can be reimagined with delicious results at home.

    Több