• Kapcsolat

  • Hírlevél

  • Rólunk

  • Szállítási lehetőségek

  • Prospero könyvpiaci podcast

  • Food Places in Children's Literature: Kitchens, Sweetshops, Restaurants

    Food Places in Children's Literature by Planka, Sabine;

    Kitchens, Sweetshops, Restaurants

    Sorozatcím: Routledge Studies in Twentieth-Century Literature;

      • 10% KEDVEZMÉNY?

      • A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
      • Kiadói listaár GBP 145.00
      • Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.

        69 273 Ft (65 975 Ft + 5% áfa)
      • Kedvezmény(ek) 10% (cc. 6 927 Ft off)
      • Kedvezményes ár 62 346 Ft (59 378 Ft + 5% áfa)

    69 273 Ft

    db

    Beszerezhetőség

    Még nem jelent meg, de rendelhető. A megjelenéstől számított néhány héten belül megérkezik.

    Why don't you give exact delivery time?

    A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.

    A termék adatai:

    • Kiadás sorszáma 1
    • Kiadó Routledge
    • Megjelenés dátuma 2025. december 19.

    • ISBN 9781041117803
    • Kötéstípus Keménykötés
    • Terjedelem208 oldal
    • Méret 229x152 mm
    • Nyelv angol
    • 700

    Kategóriák

    Rövid leírás:

    Food Places in Children’s Literature analyses how food, place and social interactions are intertwined in children’s and young adult novels.

    Több

    Hosszú leírás:

    Food Places in Children’s Literature analyses how food, place and social interactions are intertwined in children’s and young adult novels. This book sets out to analyse a range of children’s books from across the 20th and 21st centuries, each of which relate to specific kinds of places, from the kitchen to the restaurant to the ad hoc picnic place, by using selected spatial theories, but also considering, for example, theories of communication. Examining how food is an object of material culture and shapes identities in a way similar to places, the book explores what happens when food and place meet and become intertwined within children’s narratives. This book is for scholars, academics, and postgraduate students in the arts and humanities with a special focus on children’s literature and media (literature, film and media studies) as well as academics and students with a special interest in food studies.

    Több

    Tartalomjegyzék:

    Mottos

    Introduction   


    Chapter 1        (Mis-)Communication and (Mis-)Behaviour in Private and Public Places: Kitchens and Restaurants as Places of Conflict and Care


    Chapter 2        When Food becomes Torture: Eating Disorders in Private Kitchens and (Semi-)Public Dining-Rooms


    Chapter 3        Eating and Food Supply under Extreme Conditions: Food (Supply) and Surveillance in Prison-Like Places


    Chapter 4        Where Outsiders and Cool Kids Meet: The School Cafeteria as a Food Place between Conflicts and Solidarity


    Chapter 5        Places of the Ephemeral and the Enduring: Candy Factories, Sweetshops and the Production, Creation and Incorporation of Culture, Identity, and Memory


    Chapter 6        Metropolises, Villages, No-man’s-lands: Food Places and Food Experiences in Urban and Rural Settings



    Conclusion


    Bibliography


    Index

    Több