Food on the Page – Cookbooks and American Culture
Cookbooks and American Culture
-
10% KEDVEZMÉNY?
- A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
- Kiadói listaár GBP 32.00
-
15 288 Ft (14 560 Ft + 5% áfa)
Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.
- Kedvezmény(ek) 10% (cc. 1 529 Ft off)
- Kedvezményes ár 13 759 Ft (13 104 Ft + 5% áfa)
Iratkozzon fel most és részesüljön kedvezőbb árainkból!
Feliratkozom
15 288 Ft
Beszerezhetőség
Megrendelésre a kiadó utánnyomja a könyvet. Rendelhető, de a szokásosnál kicsit lassabban érkezik meg.
Why don't you give exact delivery time?
A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.
A termék adatai:
- Kiadó MT – University of Pennsylvania Press
- Megjelenés dátuma 2017. május 31.
- Kötetek száma Print PDF
- ISBN 9780812249170
- Kötéstípus Keménykötés
- Terjedelem304 oldal
- Méret 236x160x31 mm
- Súly 626 g
- Nyelv angol
- Illusztrációk 10 illus. 0
Kategóriák
Hosszú leírás:
What is American food? From barbecue to Jell-O molds to burrito bowls, its history spans a vast patchwork of traditions, crazes, and quirks. A close look at these foods and the recipes behind them unearths a vivid map of American foodways: how Americans thought about food, how they described it, and what foods were in and out of style at different times.
In Food on the Page, the first comprehensive history of American cookbooks, Megan J. Elias chronicles cookbook publishing from the early 1800s to the present day. Following food writing through trends such as the Southern nostalgia that emerged in the late nineteenth century, the Francophilia of the 1940s, countercultural cooking in the 1970s, and today's cult of locally sourced ingredients, she reveals that what we read about food influences us just as much as what we taste.
Examining a wealth of fascinating archival material-and rediscovering several all-American culinary delicacies and oddities in the process-Elias explores the role words play in the creation of taste on both a personal and a national level. From Fannie Farmer to The Joy of Cooking to food blogs, she argues, American cookbook writers have commented on national cuisine while tempting their readers to the table. By taking cookbooks seriously as a genre and by tracing their genealogy, Food on the Page explains where contemporary assumptions about American food came from and where they might lead.
Human Rights in Bosnia and Herzegovina after Dayton: From Theory to Practice
85 438 Ft
78 603 Ft
Einleitung: §§ 1-111n
295 716 Ft
280 931 Ft