• Kapcsolat

  • Hírlevél

  • Rólunk

  • Szállítási lehetőségek

  • Prospero könyvpiaci podcast

  • Hírek

  • Food Biotechnology
      • 20% KEDVEZMÉNY?

      • A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
      • Kiadói listaár GBP 625.00
      • Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.

        316 312 Ft (301 250 Ft + 5% áfa)
      • Kedvezmény(ek) 20% (cc. 63 262 Ft off)
      • Kedvezményes ár 253 050 Ft (241 000 Ft + 5% áfa)

    316 312 Ft

    db

    Beszerezhetőség

    Becsült beszerzési idő: A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron, de a kiadónál igen. Beszerzés kb. 3-5 hét..
    A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron.

    Why don't you give exact delivery time?

    A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.

    A termék adatai:

    • Kiadás sorszáma 2, New edition
    • Kiadó CRC Press
    • Megjelenés dátuma 2005. október 11.

    • ISBN 9780824753290
    • Kötéstípus Keménykötés
    • Terjedelem2010 oldal
    • Méret 254x178 mm
    • Súly 2255 g
    • Nyelv angol
    • Illusztrációk 189 Illustrations, black & white; 352 Tables, black & white
    • 0

    Kategóriák

    Rövid leírás:

    Completely revised, Food Biotechnology, Second Edition demonstrates the massive effect that biotechnology has on food production and processing. The book begins with an overview of principles of microbiology, biochemistry, cell biology, and genetics. It follows with a review of food microbiology that analyzes the genetics and processes of dietary fundamentals including dairy starter cultures, lactic acid bacteria, baker's yeast, and wine. The next section discusses dairy and animal foods, and continues with an examination of plants and algal systems. It explores food safety and diagnostics, and functional foods. The volume concludes with descriptions of novel bioprocessing applications and regulatory and patent issues.

    Több

    Hosszú leírás:

    Revised and updated to reflect the latest research and advances available, Food Biotechnology, Second Edition demonstrates the effect that biotechnology has on food production and processing. It is an authoritative and exhaustive compilation that discusses the bioconversion of raw food materials to processed products, the improvement of food quality, the importance of food safety, the design of ingredients for functional foods, and the biochemical advances made in traditional fermentation. It also provides an international perspective on the discipline as a whole.

    The content of the book is divided into three sections for easy reference. The first section provides an overview of the basic principles and explains microbial applications. The next section explains plant tissue culture techniques, genetic engineering of plants and animals, functional food ingredients and their health benefits, probiotics, antibody production for oral vaccines, and topics on enzyme technologies. The final section discusses food safety issues and the various bio-processing and fermentation biotechnologies used throughout the world.

    Food Biotechnology, Second Edition is an indispensable guide for anyone who needs to understand the latest information on food production and processing from a biotechnology perspective. 

    ?? integrated biochemistry, microbiology, genetic engineering, and chemical engineering for the enhanced production, processing and preservation of food products. ? explores the latest research and advances in the impact of biotechnology in food production and processing. ? In conclusion, this volume is an authoritative and illustrative compilation of different issues related to food biotechnology and would be excellent source of information on food production and processing from a biotechnology perspective, not only to the academicians but also to the persons working in industry.?
    ? John F. Kennedy, Parmjit S. Panesar, Chembiotech Laboratories, Institute of Research and Development, University of Birmingham Research Park, UK, in Carbohydrate Polymers, No.65, 2006

    Több

    Tartalomjegyzék:

    Food Microbiology. Plant and Animal Food Applications and Functional Foods. Food Safety, Novel Bioprocessing, Traditional Fermentations, and Regulatory Issues.

    Több