Fast Food/Slow Food
The Cultural Economy of the Global Food System
Sorozatcím: Society for Economic Anthropology Monograph Series;
-
20% KEDVEZMÉNY?
- A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
- Kiadói listaár GBP 41.00
-
19 587 Ft (18 655 Ft + 5% áfa)
Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.
- Kedvezmény(ek) 20% (cc. 3 917 Ft off)
- Kedvezményes ár 15 670 Ft (14 924 Ft + 5% áfa)
Iratkozzon fel most és részesüljön kedvezőbb árainkból!
Feliratkozom
19 587 Ft
Beszerezhetőség
Megrendelésre a kiadó utánnyomja a könyvet. Rendelhető, de a szokásosnál kicsit lassabban érkezik meg.
Why don't you give exact delivery time?
A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.
A termék adatai:
- Kiadó Bloomsbury Publishing (UK)
- Megjelenés dátuma 2006. augusztus 24.
- ISBN 9780759109155
- Kötéstípus Puhakötés
- Terjedelem272 oldal
- Méret 225.55x151.89x18.288 mm
- Súly 435 g
- Nyelv angol 0
Kategóriák
Hosszú leírás:
Wilk and his colleagues draw upon their own international field experience to examine how food systems are changing around the globe. The authors offer a cultural perspective that is mising in other economic and developmental studies, and provide rich ethnographic data on markets, industrial production, and food economies. This new book will appeal to professionals in economic and environmental anthropology: economic development, agricultural economics, consumer behavior, nutritional sciences, environmental sustainability, and globalization studies.
TöbbTartalomjegyzék:
Part 1 Part I: Introduction
Chapter 2 Chapter 1: Food at Moderate Speeds
Chapter 3 Chapter 2: From Wild Weeds to Artisanal Cheese
Part 4 Part II: Whole Food Economies: Breaking Down Dichotomies
Chapter 5 Chapter 3: Building Lives with Food: Production, Circulation, and Consumption of Food in Yap
Chapter 6 Chapter 4: Food for the Malian Middle Class: An Invisible Cuisine
Chapter 7 Chapter 5: Taco Bell, Maseca, and Slow Food: A Postmodern Apocalypse for Mexico's Peasant Cuisine?
Chapter 8 Chapter 6: From Hunger Foods to Heritage Foods: Challenges to Food Localization in Lao PDR
Chapter 9 Chapter 7: Tasting the Worlds of Yesterday and Today: Culinary Tourism and Nostalgia Foods in Post-Soviet Russia
Part 10 Part III: The Contradictions of Industrial Food
Chapter 11 Chapter 8: Kaiten-zushi and Konbini: Japanese Food Culture in the Age of Mechanical Reproduction
Chapter 12 Chapter 9: Rice Ball Rivalries: Japanese Convenience Stores and the Appetite of Late Capitalism
Chapter 13 Chapter 10: Global Tastes, Local Contexts: An Ethnographic Account of Fast Food Expansion in San Fernando City, the Philippines
Part 14 Part IV: Transforming Markets and Reconnecting with Consumers
Chapter 15 Chapter 11: From the Bottom-Up: The Global Expansion of Chinese Begetable Trade for New York City Markets
Chapter 16 Chapter 12: The Role of Ideology in New Mexico's CSA (Community Supported Agriculture) Organizations: Conflicting Visions between Growers and Members
Chapter 17 Chapter 13: Artisanal Cheese and Economies of Sentiment in New England
Chapter 18 Chapter 14: Fast and Slow Food in the Fast Lane: Automobility and the Australian Diet
Chapter 19 Chapter 15: 'Just Java': Roasting Fair Trade Coffee
Incarnate Leadership: 5 Leadership Lessons from the Life of Jesus
5 272 Ft
4 850 Ft