• Kapcsolat

  • Hírlevél

  • Rólunk

  • Szállítási lehetőségek

  • Prospero könyvpiaci podcast

  • Hírek

  • Fast Food/Slow Food: The Cultural Economy of the Global Food System

    Fast Food/Slow Food by Wilk, Richard;

    The Cultural Economy of the Global Food System

    Sorozatcím: Society for Economic Anthropology Monograph Series;

      • 20% KEDVEZMÉNY?

      • A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
      • Kiadói listaár GBP 100.00
      • Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.

        47 775 Ft (45 500 Ft + 5% áfa)
      • Kedvezmény(ek) 20% (cc. 9 555 Ft off)
      • Kedvezményes ár 38 220 Ft (36 400 Ft + 5% áfa)

    47 775 Ft

    db

    Beszerezhetőség

    Megrendelésre a kiadó utánnyomja a könyvet. Rendelhető, de a szokásosnál kicsit lassabban érkezik meg.

    Why don't you give exact delivery time?

    A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.

    A termék adatai:

    • Kiadó Bloomsbury Publishing (UK)
    • Megjelenés dátuma 2006. augusztus 25.
    • Kötetek száma Hardback

    • ISBN 9780759109148
    • Kötéstípus Keménykötés
    • Terjedelem272 oldal
    • Méret 239.27x160.02x13.462 mm
    • Súly 569 g
    • Nyelv angol
    • 0

    Kategóriák

    Hosszú leírás:

    Wilk and his colleagues draw upon their own international field experience to examine how food systems are changing around the globe. The authors offer a cultural perspective that is mising in other economic and developmental studies, and provide rich ethnographic data on markets, industrial production, and food economies. This new book will appeal to professionals in economic and environmental anthropology: economic development, agricultural economics, consumer behavior, nutritional sciences, environmental sustainability, and globalization studies.

    Több

    Tartalomjegyzék:

    Part 1 Part I: Introduction
    Chapter 2 Chapter 1: Food at Moderate Speeds
    Chapter 3 Chapter 2: From Wild Weeds to Artisanal Cheese
    Part 4 Part II: Whole Food Economies: Breaking Down Dichotomies
    Chapter 5 Chapter 3: Building Lives with Food: Production, Circulation, and Consumption of Food in Yap
    Chapter 6 Chapter 4: Food for the Malian Middle Class: An Invisible Cuisine
    Chapter 7 Chapter 5: Taco Bell, Maseca, and Slow Food: A Postmodern Apocalypse for Mexico's Peasant Cuisine?
    Chapter 8 Chapter 6: From Hunger Foods to Heritage Foods: Challenges to Food Localization in Lao PDR
    Chapter 9 Chapter 7: Tasting the Worlds of Yesterday and Today: Culinary Tourism and Nostalgia Foods in Post-Soviet Russia
    Part 10 Part III: The Contradictions of Industrial Food
    Chapter 11 Chapter 8: Kaiten-zushi and Konbini: Japanese Food Culture in the Age of Mechanical Reproduction
    Chapter 12 Chapter 9: Rice Ball Rivalries: Japanese Convenience Stores and the Appetite of Late Capitalism
    Chapter 13 Chapter 10: Global Tastes, Local Contexts: An Ethnographic Account of Fast Food Expansion in San Fernando City, the Philippines
    Part 14 Part IV: Transforming Markets and Reconnecting with Consumers
    Chapter 15 Chapter 11: From the Bottom-Up: The Global Expansion of Chinese Begetable Trade for New York City Markets
    Chapter 16 Chapter 12: The Role of Ideology in New Mexico's CSA (Community Supported Agriculture) Organizations: Conflicting Visions between Growers and Members
    Chapter 17 Chapter 13: Artisanal Cheese and Economies of Sentiment in New England
    Chapter 18 Chapter 14: Fast and Slow Food in the Fast Lane: Automobility and the Australian Diet
    Chapter 19 Chapter 15: 'Just Java': Roasting Fair Trade Coffee

    Több