• Kapcsolat

  • Hírlevél

  • Rólunk

  • Szállítási lehetőségek

  • Prospero könyvpiaci podcast

  • Hírek

  • Environmental challenges for the Egg Processing Industry: EU Regulation on Water, Waste and Energy

    Environmental challenges for the Egg Processing Industry by Mortensen, Bent Ole Gram; Hald, Mie;

    EU Regulation on Water, Waste and Energy

      • 5% KEDVEZMÉNY?

      • A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
      • Kiadói listaár EUR 68.00
      • Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.

        28 203 Ft (26 860 Ft + 5% áfa)
      • Kedvezmény(ek) 5% (cc. 1 410 Ft off)
      • Kedvezményes ár 26 793 Ft (25 517 Ft + 5% áfa)

    28 203 Ft

    db

    Beszerezhetőség

    Megrendelésre a kiadó utánnyomja a könyvet. Rendelhető, de a szokásosnál kicsit lassabban érkezik meg.

    Why don't you give exact delivery time?

    A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.

    A termék adatai:

    • Kiadó LAP Lambert Academic Publishing
    • Megjelenés dátuma 2011. január 1.
    • Kötetek száma .

    • ISBN 9783845476506
    • Kötéstípus Puhakötés
    • Terjedelem196 oldal
    • Nyelv angol
    • 0

    Kategóriák

    Hosszú leírás:

    Environmental regulation within the European Union and its Member States has evolved from command-and-control regulation to more complex ways of regulation. Different industries may be more or less vulnerable towards an increased level of environmental regulation. The food industry is among those industries having a large consumption of natural resources (water and energy) and produces significantly amounts of residue (waste water, carbon dioxide and biodegradable waste). As such it is only natural that the food industry is governed by environmental regulation. In this book the Egg-processing industry has been selected as a case study in order to be capable of illustrating the impact of such regulation on industry

    Több