Ein Ansatz zur Verwertung von Bullenaugenfischen (Priacanthus hamrur)
Ein Konzept zur effektiven Verwertung von Fischhackfleisch und zur Wertschöpfung
-
5% KEDVEZMÉNY?
- A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
- Kiadói listaár EUR 54.90
-
22 769 Ft (21 685 Ft + 5% áfa)
Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.
- Kedvezmény(ek) 5% (cc. 1 138 Ft off)
- Kedvezményes ár 21 631 Ft (20 601 Ft + 5% áfa)
Iratkozzon fel most és részesüljön kedvezőbb árainkból!
Feliratkozom
22 769 Ft
Beszerezhetőség
Megrendelésre a kiadó utánnyomja a könyvet. Rendelhető, de a szokásosnál kicsit lassabban érkezik meg.
Why don't you give exact delivery time?
A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.
A termék adatai:
- Kiadó Verlag Unser Wissen
- Megjelenés dátuma 2023. január 1.
- Kötetek száma Großformatiges Paperback. Klappenbroschur
- ISBN 9786205711033
- Kötéstípus Puhakötés
- Terjedelem72 oldal
- Méret 220x150 mm
- Nyelv német 425
Kategóriák
Hosszú leírás:
Fisch wird im Allgemeinen als wichtig für die Ernährung angesehen. Die Anwendung von Technologien zur Haltbarmachung von Fischen zielt auf eine vollständige Verwertung mit geeigneter Technik auf kostengünstige Weise ab. Es gibt verschiedene Möglichkeiten, ungenutzte und wenig genutzte Fische für den menschlichen Verzehr nutzbar zu machen. Bullenaugenfisch ist eine wenig genutzte, nicht kommerziell genutzte Art, die für den direkten Verzehr relativ wenig geeignet ist. In der vorliegenden Studie wurde versucht, Fischhackfleisch in verschiedenen Formen (gefroren, gesalzen und getrocknet, mit Gewürzen gemischt und gefroren) zu verwerten und die Lagereigenschaften hinsichtlich ihrer biochemischen, sensorischen und mikrobiologischen Eigenschaften zu bewerten. Es gibt enorme Möglichkeiten, die Nachfrage nach weniger genutzten Fischen wie Priacanthus hamrur durch Wertschöpfung zu steigern.
Több
An Emotional History of the U.S
23 887 Ft
21 499 Ft