-
5% KEDVEZMÉNY?
- A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
- Kiadói listaár EUR 7.00
-
2 903 Ft (2 765 Ft + 5% áfa)
Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.
- Kedvezmény(ek) 5% (cc. 145 Ft off)
- Kedvezményes ár 2 758 Ft (2 627 Ft + 5% áfa)
Iratkozzon fel most és részesüljön kedvezőbb árainkból!
Feliratkozom
2 903 Ft
Beszerezhetőség
Becsült beszerzési idő: A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron, de a kiadónál igen. Beszerzés kb. 3-5 hét..
A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron.
Why don't you give exact delivery time?
A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.
A termék adatai:
- Kiadó Sandstein
- Megjelenés dátuma 2025. március 4.
- Kötetek száma EBR
- ISBN 9783954988518
- Kötéstípus Puhakötés
- Terjedelem76 oldal
- Méret 5x150x210 mm
- Súly 186 g
- Nyelv német
- Illusztrációk 59 farbige Abb. 642
Kategóriák
Hosszú leírás:
Womöglich kommen einem zuerst die holländischen Stillleben des 17. Jahrhunderts in den Sinn, wenn man an Delikatessen in der Kunst denkt. Sie sind es, die Lebensmittel und Esskultur zum autonomen, bildwürdigen Motiv in der Malerei erhoben. Geschmackvoll arrangiert präsentieren diese Gemälde allerhand Leckereien, zumeist begleitet von einem Getränk in exquisitem Trinkgeschirr. Doch neben der Esskultur in der Stilllebenmalerei gibt es viele andere Aspekte des kunstvoll Kulinarischen von der Antike bis in die Gegenwart zu entdecken.Aus dem Inhalt:Nam Nguyen: Kulinarische Kompositionen. Esskultur in holländischen Stillleben der Gemäldegalerie Alte Meister | Saskia Wetzig: Schwein gehabt. Das Dresdener Metzgerrelief | Josef Matzerath: »Zum Decoriren der Tafel Goldgefäße«. Das Hochzeitsessen im Eckparadesaal des Dresdener Residenzschlosses am 23. November 1891 | Katja Paul: Eine Greifenklaue als Zeugnis spätmittelalterlicher Trinkkultur in Südtirol | Sabine Ulbrich: Von Käse, Konfitüren und Konserven im Völkerkundemuseum. Die Lebensmittelbestände der ersten Hygiene-Ausstellung 1911 | Roland Enke: Morgens - mittags - abends: Schokolade | Astrid Nielsen: Superfood Honig. Theodor Rosenhauers »Der alte Bienenvater« | Kerstin Stöver: Schaugerichte. Das Auge isst mit! | Kerstin Küster: Kunst zum Anbeißen. Von Gummibärchen und essbarem Papier im Gerhard Richter Archiv | Andreas Dehmer: Die Zeit ist reif! Das »Pfirsichglas« von Claude Monet | Dorothée Brill: Verzehr erforderlich. »Untitled« (Placebo - Landscape - for Roni) von Felix Gonzalez-TorresDie Hefte sind im Abonnement für 6,50 Euro erhältlich.Abonnement-Anmeldung unter Tel. (0351) 440780 bzw. E-Mail: verlag@sandstein-kultur.de
Több
The Prisoner's Defence: And Other First World War Stories
4 906 Ft
4 514 Ft
Dorfjugend Ost, Dorfjugend West: Jugend und Gemeinde in der Geschichte von zwei Jugendclubs, Konsequenzen für Jugendarbeit heute
5 512 Ft
5 236 Ft
Religion in Cathedrals: Pilgrimage, Place, Heritage, and the Politics of Replication
Under Cover: 60 Afghans to Knit and Crochet
6 313 Ft
5 809 Ft