Development of Rhizobiology in Sri Lanka
Rhizobiology in Sri Lanka
-
5% KEDVEZMÉNY?
- A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
- Kiadói listaár EUR 39.90
-
16 548 Ft (15 760 Ft + 5% áfa)
Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.
- Kedvezmény(ek) 5% (cc. 827 Ft off)
- Kedvezményes ár 15 721 Ft (14 972 Ft + 5% áfa)
Iratkozzon fel most és részesüljön kedvezőbb árainkból!
Feliratkozom
16 548 Ft
Beszerezhetőség
Megrendelésre a kiadó utánnyomja a könyvet. Rendelhető, de a szokásosnál kicsit lassabban érkezik meg.
Why don't you give exact delivery time?
A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.
A termék adatai:
- Kiadó LAP Lambert Academic Publishing
- Megjelenés dátuma 2021. január 1.
- ISBN 9786203580594
- Kötéstípus Puhakötés
- Terjedelem72 oldal
- Méret 220x150 mm
- Nyelv angol 125
Kategóriák
Hosszú leírás:
Book information: -Title: Development of Rhizobiology in Sri Lanka. -Subtitle: Rhizobiology in Sri Lanka- Summary Rhizobiology is the study of soil bacteria belonging to the Genus Rhizobium. Different species of this bacterium is capable of forming symbiotic root nodules with nearly 90% of the species belonging to the Angiosperm Family Fabaceae (earlier known as Leguminosae). These nodulated plants are capable of directly converting the inert dinitrogen (N2) gas which constitutes 78% (by volume) of air to a combined, usable form. Unlike most organisms, these plants are therefore capable of growth and reproduction in the absence of combined nitrogen from other sources including nitrogen fertilizer. This property is invaluable in agriculture because a number of legume species are important food and forage crops that are widely cultivated all over the world.
Több
World's Ugliest Dog
2 796 Ft
2 572 Ft
Advances in Fermented Foods and Beverages: Improving Quality, Technologies and Health Benefits
114 056 Ft
102 651 Ft