• Kapcsolat

  • Hírlevél

  • Rólunk

  • Szállítási lehetőségek

  • Prospero könyvpiaci podcast

  • Hírek

  • Current Developments in Biotechnology and Bioengineering: Technologies for Production of Nutraceuticals and Functional Food Products

    Current Developments in Biotechnology and Bioengineering by Rai, Amit Kumar; Singh, Sudhir P.; Pandey, Ashok;

    Technologies for Production of Nutraceuticals and Functional Food Products

      • 20% KEDVEZMÉNY?

      • A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
      • Kiadói listaár EUR 200.00
      • Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.

        82 950 Ft (79 000 Ft + 5% áfa)
      • Kedvezmény(ek) 20% (cc. 16 590 Ft off)
      • Kedvezményes ár 66 360 Ft (63 200 Ft + 5% áfa)

    82 950 Ft

    db

    Beszerezhetőség

    Megrendelésre a kiadó utánnyomja a könyvet. Rendelhető, de a szokásosnál kicsit lassabban érkezik meg.

    Why don't you give exact delivery time?

    A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.

    A termék adatai:

    • Kiadó Elsevier Science
    • Megjelenés dátuma 2021. december 1.

    • ISBN 9780128235065
    • Kötéstípus Puhakötés
    • Terjedelem460 oldal
    • Méret 234x190 mm
    • Súly 1280 g
    • Nyelv angol
    • 217

    Kategóriák

    Hosszú leírás:

    Current Developments in Biotechnology and Bioengineering: Technologies for Production of Nutraceuticals and Functional Food Products covers a wide range of topics related to the the microbial process for the production of high- value nutraceuticals and fermented functional foods.ï¿1⁄2 This reference includes the bioactive compounds derived from the foods substrate, including bioactive peptides, transformed polyphenols, oligosaccharides, prebiotics, and functional lipids. Scientific information related to the recombinant microorganisms and their role in the production of nutraceutical and functional foods are also included. The translational aspects of microbial bioprocess technologies are illustrated, by emphasizing the current requirements and future perspectives of industrial and food biotechnology. Edited by a group of experienced Eeditors and contributors, Technologies for Production of Nutraceuticals and Functional Food Productsthe book gives scientists and engineers the translational aspects of microbial processes for the development of functional foods and high- value nutraceuticals with future perspectives.

    Több

    Tartalomjegyzék:

    1. Microbial bioprocesses for production of nutraceuticals and functional foods
    2. Microbial transformation an approach for improving food functionality
    3. Bioactive peptides production in fermented foods
    4. Probiotics in fermented products and supplements
    5. Fructo-oligosaccharides production and the health benefits of prebiotics
    6. Progress and prospects of food enzyme production
    7. Production of fibrinolytic enzymes during food production
    8. Microbial production and transformation of polyphenols
    9. Bioprocess Technologies for Production of Structured Lipids as Nutraceuticals
    10. Microbial fermentation for reduction of antinutritional factors
    11. Mycotoxins in foods: Impact on health
    12. Gut microbes - Role in production of nutraceuticals
    13. Bioprocessing of agri-food processing residues into nutraceuticals and bioproducts
    14. Genetically modified microorganisms for enhancing nutritional properties of food
    15. Exopolysaccharide producing microorganisms for functional food industry
    16. Microbial metabolites beneficial in regulation of obesity
    17. Potential bovine colostrum for human and animal therapy
    18. Colostrum new insights: products and processes

    Több